Satisfacția de a fi învingător

Ce poate fi mai frumos decât să fii chemat la fotbal, să accepți invitația și să învingi în majoritate meciurilor? Unii probabil veți spune că trebuie să fii nebun pentru a alerga după o minge, alții probabil veți spune că o femeie e frumusețea supremă, însă eu voi afirma că fotbalul înseamnă totul. Am ales fotbalul pentru că el e singurul care nu m-a trădat niciodata, care nu m-a înșelat niciodată și pentru care, în anumite momente mi-am lăsat familia.

Fotbalul e sportul acela pe care-l practici chiar dacă ai sau nu talent. E sportul ce-ți oferă un sentiment de satisfacție maximă, uneori poți ajunge chiar și orgasm datorită lui. Acest sport cu balonul rotund îți oferă atitudinea pe care trebuie să o ai în viața de zi cu zi, adică cea de învingător. Pot spune că un meci de fotbal câștigat este ca o operație finalizată cu succes de un doctor, același sentiment este atât de partea celui ce a jucat în acel meci, cât și de partea doctorului.

În încheiere, încercați să lăsați măcar pentru două ore calculatorul și să ieșiți afară să vă jucați, nu neapărat fotbal, ci să practicați un sport, orice sport. Sportul online nu vă ajută cu nimic, încercați-l și pe cel offline, e mai frumos ca orice pe lumea asta. Și nu numai atât, mai presus de toate, orice activitate sportivă pe care o practicați vă ajută să rămâneți sănătoși, frumoși și voinici.

534592_527355580625233_1810044250_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s