Și-au dorit mai mult victoria, iar noi deloc

Se poate spune că Victor Pițurcă experimentează noi formule pentru națională. dar e inadmisibil ca în primele 33 de minute ale partidei să primești 4 goluri. Poate dacă jucai contra unei forțe mondiale era de acceptat, dar când ai în față formația Poloniei și ea fără numele ei mari în lot, nu mai e bine. Comparând  frumoasa noastră selecționată cu o echipă din Liga a 4-a, pot spune că rar mai găsești o formație care să primească 4 goluri în 33 de minute chiar și în al patrulea eșalon fotbalistic din România.

Totuși, ce înseamnă echipa României fără steliști și stranieri în lot?

Chiar dacă Pițurcă l-a trimis în teren, în repriza secundă și pe actualul jucător jucător al lui Stuttgart, Alexandru Maxim, acesta din urmă nu se poate considera stranier, deoarece în momentul convocării evolua la Pandurii Târgu-Jiu.

Rezultatul final (1-4) arată diferența dintre posibilele viitoare rezerve ale României și ale Poloniei. Poate că acest scor drastic se poate pune și în cârca lui Mățel, jucător pe a cărui parte dreaptă s-a creeat un bulevard. Însă, ținând cont că e646x404 un tânăr de viitor, iar probabil că anumite critici l-ar afecta, prefer să evidențiez doar faptul că de aceea nici nu a ajuns în curtea Stelei până în acest moment, lucru pe care unii oameni din fotbal il cereau.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s