Cine a fost „regina” în această seară?

După partida din această seară când Steaua a învins pe Chelsea cu scorul de 1-0, gol marcat de Raul Rusescu, am început să prind mai multă încredere în afirmația pe care o făceam acum ceva timp. Așa cum spuneam, acum ceva timp am spus că banii nu înseamnă totul în fotbal. Atunci când ai 18 jucători extraordinari și alți băieți din staff-ul tehnic fenomenali se creează o super echipă.

Steaua a demonstrat că atunci când o echipă este bine închegată și bine formată poate învinge orice adversar. Când un jucător de 2.000.000 de euro se joacă așa cum a facut-o Latovlevici cu Torres, se poate spune că banii nu mai au valoare. Valoarea fotbalistică nu ți-o dau banii plătiți pe tine ca jucător, ci dăruința pe care o arată grupul atunci când situația o cere. Dacă toată echipa joacă pentru un jucător, spre exemplu, Tănase, iar acesta va juca în retur pentru toată echipa, calificare nu va fi o problemă.

Această partidă a mai demonstrat un lucru, că valoarea individuală a jucătorilor lui Chelsea a fost echilibrată de atmosfera creată de suporterii Stelei. Nu în ultimul rând, Steaua a arătat calitate, acum, când a jucat cu cei mai buni.

IMAG0131

În tribune s-a aflat și „Regele fotbalului românesc” care a văzut „regina Europei” cum a fost transformată într-o echipă anonimă de Steaua.

Probabil după această partidă, jurnaliștii din Anglia vor afla că Steaua București joacă în România, și nu în Bulgaria. Era să uit. Probabil acum vor ști și care este adevărata emblemă a roș-albaștrilor și nu vor mai fi nevoiți să inventeze una (a se vedea exemplul Dailymail).

Anunțuri

Un gând despre &8222;Cine a fost „regina” în această seară?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s