Frauda de la Bolintineanu!

UPDATE! S-a renunțat la aducerea celor 100 de elevi la audieri.  Aceștia se vor prezenta la sediul poliției, pe rând, începând de săptămâna viitoare. A fost nevoie de un scandal uriaș și de intervenția presei pentru a se proceda corect în România. INCREDIBIL!

Declarația unui părinte: „Copiii noștri au fost ținuți ca niște infractori. Dacă se duceau la baie, mergea și un polițist cu ei și erau obligați să-și facă nevoile cu ușa deschisă.”

N-am prins vremea comuniștilor, dar dacă pe vremea aceea se ridicau copiii de pe stradă nu mi-aș fi dorit să trăiesc în acel regim. Suntem în anul 2013, iar poliția intervine destul de dur în vestitul liceu din capitală, Dimitrie Bolintineanu, unde există suspiciunea că s-a dat mită pentru promovarea examenului de Bacalaureat. Mai mult de atât, nici nu au mandat de aducere pentru cei 100 de elevi pe care I-AU RIDICAT imediat după ultima probă de examen.

Acum ceva timp am văzut o declarație a unei eleve de clasa a 8-a care spunea: „După ce termin facultatea aici, pentru că aici este mai ieftin, pot să plec în America. Acolo mă gândesc să devin psiholog, că aici n-am niciun viitor.” Oare „șpăgarii” ăștia de la Bolintineanu ce-ar mai putea spune?

Mă gândesc dacă nu era normal ca acești liceeni să fie lăsați să plece acasă după examen, iar ulterior să fie chemați pe rând la audieri. Oricum, acești elevi, cu această ocazie au văzut și ei cum merg lucrurile prin România.

Televiziunile vor vorbi toată ziua despre acest subiect, iar alte subiecte importante vor fi lăsate deoparte. Primul scop s-a atins, acela de a distrage atenția de la problemele importante din țara asta. Parcă așa s-a întâmplat și la referendum , cu autocarele , cu lume multă, cu agitație.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s