Cros caritabil alături de Ana-Maria Brânză, Bucureşti, 24 noiembrie

branzaAna Maria Brânză are plăcerea de a-i invita pe toţi copiii, adulţii şi vârstnicii din Bucureşti şi din ţară la aniversarea zilei ei de naştere, care va fi una cu totul specială: o alergare în Parcul Tineretului. Alergarea se va desfăşura pe un traseu în jurul lacului din parc, având o lungime totală de 2900 metri, câte 100 de metri pentru fiecare an din vârsta reputatei spadasine.

Toţi cei care vor să-i spună ”La mulţi ani!” campioanei sunt aşteptaţi duminică, 24 noiembrie 2013, începând cu ora 10.00 la terasa pavilion de lângă Cafeneaua Actorilor, pe malul lacului, unde va fi cartierul general al evenimentului.

Prin această aniversare, Ana-Maria Brânză dă startul campaniei ”Aleargă de ziua ta!”, campanie prin care doreşte să inspire cât mai mulţi români să-şi sărbătorească ziua de naştere printr-o activitate sportivă şi să o dedice unei cauze nobile.

Ana Maria îşi va dedica aniversarea unui proiect foarte drag ei, respectiv ”Căsuţa piticilor cu autism” al Asociaţiei pentru Intervenţie Terapeutică în Autism, AITA. Pentru a-i ajuta pe pitici să-şi mobileze căsuţa, Ana Maria renunţă la cadouri în favoarea acestora. Astfel, toţi cei care vor veni la ziua Anei, să alerge împreună cu ea, sunt rugaţi să nu cheltuiască banii pe cadouri sau atenţii pentru sărbătorită, ci să-i doneze în urna amplasată la locul evenimentului.

Alaturi de Ana-Maria Brânză vor alerga, duminică şi alţi campioni îndrăgiţi ai Sportului Românesc, printre care MIHAI COVALIU, ALINA DUMITRU, VIRGIL STĂNESCU, IONUŢ IFTIMOAIE, precum şi personalităţi din alte domenii ale vieţii sociale.

Startul alergării se va da în jurul orei 10.30, după ce participanţii vor face donaţiile simbolice (fără o limită impusă, fiecare va dona cât poate şi cât doreşte), vor primi brăţările de participare cu tichete şi vor face o mica incălzire. De asemenea, participanţii vor primi, pentru alergare, apă plată şi băuturi izotonice, asigurate de partenerii evenimentului.

Efortul alergătorilor va fi răsplatit, la final, de către Ana-Maria Brânză, care îi va ”medalia”: toţi participanţii vor primi un magnet de frigider personalizat, sub formă de medalie, cu autograful campioanei. De asemenea, pentru că este totuşi ziua ei, Ana îi va trata pe invitaţi cu ceai fierbinte sau vin fiert (în funcţie de vârstă), dulciuri şi produse de patiserie.

La finalul evenimentului, va fi anunţată suma strânsă pentru piticii autişti, în prezenţa unei comisii de supraveghere. De asemenea, se va proceda la tragerea la sorţi a următorilor aniversaţi. Dintre participanţi, toti cei născuţi în luna decembrie care vor dori să-şi aniverseze ziua de naştere printr-o activitate sportivă dedicată unei cauze nobile şi să o invite pe Ana-Maria Brânză la ziua lor, vor depune tichetele de participare în urne, de unde campioana îi va alege pe sărbătoriţi. Cei născuţi în lunile următoare, se vor înscrie on-line pe pagina oficială a campaniei.

Antrenul participanţilor, muzica şi voia bună nu vor lipsi, desigur, organizatorii pregâtind numeroase surprize şi momente speciale.

Articol preluat în totalitate de pe: www.aleargadeziuata.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s