Vocea săptămânii, o nouă emisiune pentru voi

Începând de vineri, ora 22:00, veți avea ocazia să urmăriți o nouă emisiune pe YOUTUBE. Ea se va numi VOCEA SĂPTĂMÂNII cu Alin Grigore. 

Cred că v-ați săturat și voi să vedeți la televizor numai jurnaliști care pupă-n cur tot felul de politicieni și nu numai. Aceasta nu va fi una dintre acele emisiuni, ci va fi una pe placul vostru, al oamenilor de rând. Se va vorbi pe înțelesul vostru, al persoanelor care, probabil, la fel ca mine, aveți multe de spus, dar nu aveți unde face asta. 

Poate, astfel, vocea noastră se va face auzită. Ce n-au reușit alții, vom reuși noi. Eu cu voi, iar voi cu mine. Subiectul de vineri seara va fi ACCIDENTUL AVIATIC DE LA GRANIȚA JUDEȚELOR CLUJ ȘI ALBA ÎN CARE AU MURIT DOUĂ PERSOANE!

Cu toții avem dreptul la o părere, avem dreptul să ne arătăm mulțumirea sau nemulțumirea față de anumite subiecte sau persoane, iar eu voi profita de asta și o voi face în fiecare săptămână

Suntem români, iubim țara asta, dar nu suntem obligați să ne iubim și conducătorii! Ne vedem VINERI, de la ora 22:00, pe acest canal de Youtube  și pe Facebook.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s