S-a dat startul Campionatului Universitar de minifotbal

1779709_600094360076977_1411842117_nJoi, 6 martie, Student Sport a organizat deschiderea oficială a Campionatului Universitar de minifotbal de la București. Evenimentul desfășurat în Sala Dinamo a debutat cu un joc-școală între jurnaliștii de la Dolce Sport și voluntarii Student Sport. Partida a fost câștigată de echipa organizatoare, cu 2-1, băieții de la Student Sport reușind golul victoriei în ultimul minut al meciului.

Imediat după sfârșitul acestui joc trebuia să se dispute și prima etapă a Campionatului Universitar, dar totul a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice.

Printre personalitățile de marcă care și-au făcut apariția la acest eveniment s-au numărat Alina Dumitru, Narcisa Lecușanu sau Radu Timiș Junior, fiul patronului de la Cris-Tim, unul dintre partenerii Student Sport.

“Sunt alături de Student Sport de anul trecut și voi fi în continuare. Dar trebuie să privim un aspect foarte important. Această organizație neguvernamentală este singură în promovarea sportului în Universității. Eu încă sper să vină mai multă lume lângă Student Sport. Cred că ar fi cazul ca oamenii să-și dea seama cât de important este sportul în viața lor și să facă mișcare cel puțin de trei ori pe săptămână. Și mersul pe jos e bun, importantă e mișcarea”, a declarat judoka Alina Dumitru.

“E prima oară când particip la un eveniment organizat de Student Sport și nu e rău deloc. Mă bucur că în România încă mai există astfel de persoane ca cele de la Student Sport. Prin sport ne dezvoltăm frumos și trăim frumos. Îmi pare rău că această sală nu este plină, dar poate ploaia e de vină”, a completat fosta handbalistă Narcisa Lecușanu.

“În urmă cu o lună m-am alăturat Student Sportului, după ce domnul Socaciu mi-a prezentat obiectivele acestui ONG. Mi s-a părut benefică alăturarea noastră în acest proiect, mai ales că familia mea este una de sportivi. Tatăl meu a făcut schi fond biatlon la nivel profesionist, un sport care m-a făcut și pe mine să mă apropii de el și să-l practic. Sportul te dezvoltă din toate punctele de vedere, atât fizic cât și psihic. Acestea sunt elementele necesare pentru o viață sănătoasă. Cu ajutorul mediatizării vom putea să implementăm și publicului această idee”, a încheiat Radu Timiș Junior.

La Campionatul Universitar de minifotbal din București vor participa următoarele Universități:

-Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir
-Universitatea de Agronomie
-Universitatea de Medicină și Farmacie
-Academia de Studii Economice
-Universitatea Politehnica
-Academia de Poliție

Reclame

Un gând despre &8222;S-a dat startul Campionatului Universitar de minifotbal&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s