EXCLUSIV (VIDEO) Incendiu pe o stradă din București

POZAAșa cum îi stă bine unui viitor jurnalist de succes, el nu umblă după subiecte, ci acestea îl caută pe el. Așa s-a întâmplat și în noaptea de 29 martie.

Un incendiu provocat de un om al străzii, aflat în stare de ebrietate, a creat isterie pe strada Agricultori din sectorul 2 al Capitalei. Incendiatorul locuia împreună cu alte două persoane într-un imobil de pe strada mai sus menționată. Aceștia au primit acordul proprietarului pentru a se adăposti acolo. Niciunul dintre cei 3 oameni care locuiau acolo nu a fost rănit.

„De o săptămână tot amenința că va da foc la casă. O tot suna pe persoana care deținea imobilul și îi spunea că nu va scăpa până ce nu va vedea casa arzând. Proprietarul nu l-a crezut în stare de așa ceva, dar din păcate și-a pus planul în aplicare și a dat foc”, a declarat unul dintre martorii aflați la fața locului.

Pompierii au sosit la locul incendiului la 3 minute de la chemarea acestora prin apelarea numărului de urgență 112.

Principalul suspect a fost prins de poliție la câteva minute după ce a dat foc, iar ulterior a fost dus la secție pentru audieri.

Mai jos aveți un material EXCLUSIV cu primele imagini surprinse la fața locului. Imaginile sunt needitate. Se scuză limbajul trivial folosit.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s