Am dat „Fuga la ștafetă” și am luat locul 4

10447631_645765072176572_9121665406921507767_nAstăzi (14 iunie 2014) am participat la un cros organizat de cei de la Student Sport, „Fuga la ștafetă” s-a numit. Organizatorii spun că am fi alergat 2,5 km, adică două ture în jurul Arenei Naționale din capitală, dar eu cred că n-au fost mai mult de 1500 de metri. Am început bine, dar nu pot spune că am terminat în aceeași notă. Startul l-am avut foarte bun, fiind în spatele unui tânăr de culoare. Era clar că nu am să-l depășesc. Cu toții știm că aceștia sunt renumiți pentru FUGA lor.DSC_0304

După aproximativ 1000 de metri am început să pierd teren, iar pe lângă mine au trecut, pe rând, doi băieți înalți, cu o fibră musculară de invidiat. Ulterior am aflat că aceștia erau atleți. Am încercat să țin pasul cu cei doi, dar fără nicio șansă. La finalul cursei am aflat că am fost al patrulea, deși pornisem de acasă cu gândul că voi pleca învingător.

Dacă stăm să ne gândim un pic, nici locul 4 nu rău, ținând cont de cine a terminat pe primele trei poziții. Primele două locuri au fost ocupate de cei doi atleți, iar poziția a treia a obținut-o alergătorul de culoare.

Important este că am participat și nu m-am făcut de râs, zic eu!

Oricum, sloganul meu în viață rămâne același: „LOCUL DOI E PRIMUL CARE PIERDE!”

DSC_0302

 

P.S. La acest cros a participat și bunul meu prieten Florin Constantin, care a terminat cursa pe locul 5. Pe el puteți să-l găsiți aici. Se ocupă cu dezvoltarea personală și pot spune că e un prieten foarte bun. Cu tot cu dezvoltarea sa, tot eu am terminat înaintea lui. De fapt, am încheiat amândoi la egalitate, ținându-ne de mână și arătând că a fi PRIETEN-CAMPION e mai important decât orice loc întâi.

 

DSC_0024P.P.S. Printre organizatorii crosului „Fuga la ștafetă”, am reîntâlnit-o după foarte multă vreme și pe Paty, una dintre persoanele care și-a adus aportul la realizarea acestui cros, dar și una dintre persoanele care se ocupă cu buna desfășurare a tot ceea ce înseamnă  Student Sport. Ca o paranteză fiind spus, avea ochelarii de soare pe ochi. Oare îi ținea din cauza soarelui sau pentru faptul că n-a apucat să doarmă deloc în serile premergătoare acestui cros?

 

 

DSC_0229

DSC_0358

 

DSC_0452

Reclame

2 gânduri despre &8222;Am dat „Fuga la ștafetă” și am luat locul 4&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s