MApN-ule, să-ți fie rușine! Ai distrus inimile a milioane de steliști » Ți-ai făcut copiii să plângă

643957-rkx0023Adevărata Poli Timișoara își joacă derby-urile cu Argeșul celui care a fost Nicolae Dobrin prin Liga a 4-a, Craiova s-a clonat, Rapidul se zbate în mocirla locului 18 din Liga 1, Vasluiul a dispărut de pe fața pământului (cică ar fi prin Liga a 4-a), Dinamo este în insolvență, iar acum a venit rândul celei mai titrate echipe românești să se lupte cu jegul din fotbalul românesc, Steaua, căci despre ea e vorba.

Dacă ești fan al vreuneia dintre echipele de mai sus te abții greu să nu-ți verși o lacrimă, măcar în interiorul sufletului dacă nu și vizibil. Dar când ești suporter al Stelei se cam schimbă treaba. E dificil să-ți bați joc de peste jumătate dintre români, pentru că atâția fani are Steaua. E josnic să ștergi pe jos cu numele „Steaua” doar că tu ești MApN. Și e incredibil că tu MApN mai ai tupeul să ieși și să ceri tot ce are Steaua mai bun, când știi cât rău i-ai creat tocmai celui care a făcut ca numele echipei ăsteia să fie pe buzele tuturor în 1986.

MApN-ule, vrei bani? L-ai văzut pe Gigi la pușcărie și vrei să profiți de asta? Parcă în armată se învață să nu profiți de răul altuia, ba din contră, să-l ajuți când îl vezi la pământ. Probabil că-ți vei lua niște cașcaval de la patronul Stelei, dar nu pentru că ești tu vreo mare sculă de basculă, ci pentru că omul ăsta ar face orice pentru echipa asta. Interesant e să vedem cum o să ștergi tu, MApN-ule, rușinea faptului că într-un meci oficial Steaua a jucat cu bandă adezivă peste numele ei. Peste numele care a făcut mândri, așa cum ziceam mai devreme, peste jumătate din populația țării ăsteia pe care tu, MApN-ule, o aperi cică, o protejezi. Să te văd cum îi vei obliga pe cei 51.8% dintre fanii Stelei să nu-și mai iubească echipa. Să-și ia adio de la culorile roș-albastre, așa cum ai făcut tu cu Duckadam când i-ai luat gradele militare.

643949-clipboard01Se spune că în Biserică și în Armată are încredere marea majoritate a României. MApN-ule, de data asta ai dat-o în bară! Peste jumătate din populația țării te va urî pentru că i-ai luat unul dintre lucrurile cu care se mîndrea.

Gândește-te, MApN-ule, cum te simți atunci când îți dispare câte un militar în misiune? Cam la fel se simte și procentul ăla de 51.8% de steliști pentru că i-ai luat echipa, păstrând proprțiile într-un fel sau altul. Gândește-te cum ar fi dacă i-ai fura copilul unei mame care se chinuie de ani de zile să aibă urmași? Așa se simte și Gigi Becali, „nebunul ăsta frumos” care se chinuie de ani de zile să formeze o trupă imbatabilă, dacă nu în Europa, măcar în România.

Acum ce-ai făcut? Ai venit, ți-ai luat numele, ți-ai bătut joc de câteva milioane de români și îți șantajezi copilul că-i vei da numele înapoi doar după „niște discuții”. Milioanele astea de fani steliști nu cred că ar accepta dacă părinții lor i-ar dezmoștenii, iar apoi le-ar da averea înapoi.

643955-rkx0073

Foto: GSP.RO

Reclame

3 gânduri despre &8222;MApN-ule, să-ți fie rușine! Ai distrus inimile a milioane de steliști » Ți-ai făcut copiii să plângă&8221;

  1. „să se lupte cu jegul din fotbalul românesc” – la care au luat parte si de care au profitat ani de zile conducatorii echipelor specificate de tine. Ca si in politica, se face curat, daca nu va exista un moment 0, fotbalul romanesc va ramane la fel de corupt si nesatisfacator – Borcea, Gigi, Penescu, Iancu, Porumboiu sunt vinovatii, in nici un caz MApN

  2. Eu iti spun ca nu ai dreptate. DELOC. S-a facut dreptate. Marca FURATA cu multi ani in urma, a revenit la proprietarul de drept. Asa cum s-a furat aproape toata Romania, s-a furat si marca asta. Daca cineva o vrea, sa plateasca. Nu este palmaresul lui Argaseala sau al lui Becali. Este palmaresul sutelor de sportivi care au trudit la CSA Steaua. Foarte bine au facut ca au cerut-o inapoi. Cinste armatei ca nu a acceptat ca alte institutii furtul. De asta are romanul incredere in ea Alin.

  3. Frate ai dreptate sau poate nu vb aici de milioane de suporteri,aseara s-a vazut altceva cateva sute,am crezut ca ghencea va fierbe ca vor fi cel putin 20 de mii care sa scandeze inpotriva mapn-ului,asa ca daca noi nu facem nimic sa scamdam sa iesim in strada nu va face nimeni nimic…………

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s