EXCLUSIV / BUG Mafia a reacționat oficial în legătură cu violonistul Remus Stana » „Tataee” a explicat totul

viaoraaaZilele astea Facebook-ul mi-a dat șansa să ascult câteva melodii încântătoare. Culmea, nu erau interpretate de mai marii artiști ai vremurilor noastre, ci de un anonim cu reale calități de a deveni măreț.

VIZITEAZĂ NOUL GRGO.RO

UPDATE 21-02-2015 / GRGO a luat în exclusivitate prima reacție a celor de la BUG Mafia în legătură cu raportarea coverului lui Remus Stana după melodia „Străzile”. Vlad Irimia, cunoscut ca Tataee, a expus punctele de vedere ale formației: „Principala problemă a trupei B.U.G. Mafia este că un material al nostru a fost publicat fără a ni se cere acordul în prealabil. Clipul respectiv a fost șters și de pe paginile România TV, ZU TV și altele făra ca cineva să aibă o problemă cu asta, pentru că Facebook ne-a dat dreptate, nu aveau dreptul să posteze materialul.

O altă problema a trupei B.U.G. Mafia este, în cazul paginii pe care a fost postată, că nici măcar nu e oficială, ci îi folosește numele omului respectiv să promoveze altă pagină, deci nici pagina în cauză nu avea absolut niciun drept să posteze materialul pe care l-a furat din altă parte, nici măcar cel pe care artistul respectiv îl are pe interpretarea proprie.

Este amuzantă ipocrizia fanilor violonistului care ne-au înjurat pe noi că ne batem joc de artistul respectiv, deși nici măcar nu au fost îndeajuns de considerati să vadă că susțin o pagină falsă, care are 12 mii de Like-uri, când pagina oficială a omului are aproape 300.

Poza legată de activitatea lui Remus Stana din Scoția ce a fost postată și pe pagina în cauză are ca rol justificarea afirmației că nu dorim să fim asociați cu artistul respectiv. E și ăsta dreptul nostru”.

UPDATE 20-02-2015 / La o săptămână după ce a apărut pe internet coverul lui Remus Stana după melodia „Străzile” a lui BUG Mafia, celebra formație de hip-hop l-a raportat la YouTube pe tânărăul violonist și i-a fost ștearsă melodia. Pe un cont de Facebook cu numele de Remus Stana apare o postare ironică la adresa celor de la BUG Mafia, însă autorul acesteia spune că nu Remus Stana este cel care a scris-o.

remus stana

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Știrea inițială

Românul Remus Stana, stabilit în Scoția, a ieșit pe străzile din Aberdeen pentru a le arăta britanicilor talentul pe care-l are. Aici în România nu mai era loc și pentru el! Și-a luat o boxă cu el, suportul în care ține vioara (nu știu cum se numește) și a început să facă ce știe el mai bine.

Prima piesă pe care am ascultat-o a fost o combinație între Puya și o melodie lăutărească. Nu sunt specialist în muzică, dar faptul că am dat piesa pe REPEAT de vreo 10-11 ori cred că spune ceva. Nu mai zic de cele câteva zeci de mii de distribuiri ale respectivului clip. Apoi, am dat în jos pe pagina sa de Facebook și am văzut alte coveruri SUPERBE. Printre ele, „Străzile”, melodia celor de la BUG Mafia, sau Indilla.

Problema noastră, a românilor, apare abia acum!!! Când locuia în România chiar nimeni nu a putut să-i descopere talentul? Sau n-a avut „cașcaval” să dea unde trebuie pentru a-și arăta calitățile?

Chiar era nevoie ca acel „BRAVO” care se aude la sfârșitul melodiei de mai jos să fie spus pe stradă, în loc să fie auzit pe marile scene ale lumii? Așa-și crește România o eventuală persoană care poate deveni idol pentru cei mai tineri?

Mai bine să-i promovăm pe Edy Mexicanu, Nicolae Guță, Oana Zăvoranu și vrăjitoarele ei, familia Prigoană etc. Ce ne interesează că printre cei pe care-i pierdem putem descoperi un nou George Enescu (poate comparația e prea mare, dar un diamant șlefuit bine poate fi foarte strălucitor).

Reclame

Un gând despre „EXCLUSIV / BUG Mafia a reacționat oficial în legătură cu violonistul Remus Stana » „Tataee” a explicat totul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s