IMAGINI ȘOCANTE! Când viața devine IAD, iar normalul e departe » Dorește-ți succesul, nu-l aștepta


timthumb
Când te naști nu realizezi ce se întâmplă cu tine și în jurul tău. Apoi crești, ajungi să ai 13-14-15 ani și începi să-ți dorești una, alta. Vezi la cel de lângă tine un telefon de ultimă generație și îți dorești și tu. Vrei o prăjitură, nu te mai mulțumești cu cea făcută în casă de mama.

Dar aici nu e vorba de ce-și dorește fiecare, ci de felul în care prețuim ceea ce avem. Iar familia cred că este cel mai frumos cadou pe care cineva îl poate primi. Nu același lucru îl pot spune și copiii din materialul de mai jos.

Copiii care trăiau în 1990 în IAD (și nu-l pun între ghilimele pentru că IADUL a coborât din cer direct în Sighet unde era situat orfelinatul) se mâncau la propriu între ei. Ei nu cunoscuseră niciodată sentimentul dragostei parentale. Tot ce știau era că trebuie să stea dezbrăcați, în mizerie, iar atunci când apărea mâncarea să se bată pentru ea.

630x423_1401787164874517bfȘocați de cele auzite, jurnaliștii de la ABC News au venit în România și au realizat un reportaj de zile mari. Un reportaj care arăta România de atunci. În imaginile surprinse se vede cum copiii erau ținuți mai rău decât trăiesc animalele, iar atunci când hrana lipsea, fecalele îi țineau locul.

Acum gândește-te de două ori înainte să-ți dorești Iphone-ul văzut la colegul de bancă și propune-ți un țel mai mare. Dorește-ți succesul și să fii atât de mare și atât de bun încât să-ți poți cumpăra Iphone-ul din propriii tăi bani.

Iar când părinții nu-ți dau bani să mănânci în oraș adu-ți aminte că cei din acest material își mâncau propriile fecale.

Foto: Antena 1

Video: Youtube (ABC News)

Reclame

Un gând despre &8222;IMAGINI ȘOCANTE! Când viața devine IAD, iar normalul e departe » Dorește-ți succesul, nu-l aștepta&8221;

  1. Nu este un simplu orfelinat. Este un centru pentru copiii nascuti cu afectiuni mintale grave. Am scris si eu despre un astfel de centru, cel de la Cighid, descoperit de jurnalistii germani in anii ’90 intr-un castel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s