VIDEO Să învățăm ce înseamnă fotbalul cu adevărat » Când emoția reprezintă mai mult decât un gol marcat

ronaldinhoMereu m-am gândit câți dintre noi mai conștientizăm ce înseamnă fotbalul cu adevărat? Că, de fapt, acest sport nu înseamnă doar milioanele de euro cu care se aruncă pe jucători, ci bucuria cu care este trăit fenomenul.

Zecile de milioane de euro date pe un fotbalist trec pe planul doi în momentul în care un fan vine și se pune la picioarele jucătorului cumpărat pe bani grei. Iar când respectivul fotbalist este deschis și te lasă să-l îmbrățișezi, zâmbind larg și sincer, parcă banii nici nu mai contează.

Aroganțele pe care jucători ca Ibrahimovici sau Cristiano Ronaldo le arată uneori dispar când fanii fac tot posibilul să se afle cât mai aproape de aceștia. Asta arată că și fotbaliștii care uneori nu sunt pe placul tuturor au suflet, sentimente și emoții.

Vă invit să urmăriți clipul de mai jos și să vedeți cum fanii lui Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Messi, Neymar, Ribery sau Ibrahimovici sunt mai fericiți în momentul în care-și ating idolii pentru o secundă decât dacă echipele lor favorite ar câștiga trofee.

Să ne gândim de două ori înainte de a-i înjura pe fotbaliștii din Liga 1. Poate, undeva într-un colț de țară, cineva ar da orice pentru a fi alături de Cristi Tănase, Marius Niculae sau Cristi Săpunaru! Poate că fotbalul nu înseamnă doar golurile pe care le marchezi, ci și bucuria pe care o creezi ca om.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s