Ce-și doresc, de fapt, femeile de la bărbați? Oglinda, obiectul care dă startul feminității

Foto: unica.ro
Foto: unica.ro


De mii de ani specia umană numită bărbat își tot pune această întrebare și nu găsește un răspuns. Mulți cred că o femeie vrea bani, alții consideră că ea își dorește afecțiune, iar unii văd aceste două lucruri combinate ca fiind esențiale într-o relație cu o femeie.

Dar să vedem ce vor, de fapt, femeile de la bărbați!

Câți dintre voi s-au întrebat de ce rămân femeile în relații care nu le oferă ceea ce-și doresc? Probabil că foarte mulți, și eu mă întreb asta zi de zi. Răspunsul găsit de mine e unul un pic altfel. Pentru o femeie nu e clar ce își dorește, nu pentru toate, însă multe se mulțumesc cu „călduț” din frica de a nu rămâne cu „rece”. Frica de singurătate poate fi fatală uneori, dar în aceeași măsură și frica de a nu fi iubiți așa cum ne dorim, frica de a nu fi părăsiți, frica de necunoscut, frica de noi sau frica de ceilalți.

Atunci când trăiești în frică uiți de tine, uiți cât de minunată ești ca femeie și nu-ți dai seama că meriți tot ce-i mai bun și mai frumos. Multe dintre voi, doamnelor și domnișoarelor, credeți că dacă iubiți cealaltă persoană de lângă voi din toată inima e suficient. Considerați că dacă vă dăruiți în totalitate celui de lângă voi și uitați de persoana voastră îl veți face pe el fericit. Vă dați peste cap și lucrurile merg tot mai prost. Voi faceți totul pentru relație, însă aceasta e într-o cădere continuă.

Dar, de fapt, voi nu sunteți așa. Acum vine misiunea pentru care ați fost plămădite de Dumnezeu pe pământ. Voi trebuie să vă luați inima în dinți și să strigați în gura mare „gata, e prea mult, eu sunt stăpână pe viața mea și nimeni altcineva”. Luați-vă o clipă din timpul destinat lui și uitați-vă în oglindă. Priviți frumusețea de care dați dovadă și dedicați-vă pentru prima dată timp vouă. Timp în care să vi se cicatrizeze rănile, fie ele și doar sufletești. Priviți-vă în oglindă, ea nu vă ajută doar să vă machiați, ci poate fi singura care să vă scoată în evidență feminintatea cu care v-ați născut.

Dacă ați avut parte de un nemernic lângă voi luați doar partea bună și treceți mai departe. Considerați acest lucru doar ca un mic obstacol în progresul și explorarea vieții voastre. Dacă atrageți negativitate în jurul vostru doar de asta veți avea parte. Atunci când îți dorești o relație funcțională cu o persoană, trebuie mai întâi să ai o relație foarte bună cu tine însuți.

Așadar, cel mai probabil, femeia, chiar dacă nu vrea, trebuie să-și dorească să fie stăpâna propriei sale vieți. Iar dacă nu e acesta răspunsul la întrebarea mea, atunci înseamnă că-l vom mai căuta alte câteva mii de ani.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Ce-și doresc, de fapt, femeile de la bărbați? Oglinda, obiectul care dă startul feminității&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s