Penibilii de polițiști și penibilii de activiști » Stan și Bran sunt printre noi

polAm trăit să văd ceva mai penibil decât reținerea de către Poliția Locală a unei bătrâne care vinde pătrunjel la colț de stradă.

Haideți să luăm minut cu minut din cele 22 de minute care au apărut pe Youtube. Povestea este simplă și sunt convins că o știți. Niște așa numiți activiști îi acuză pe polițiștii locali că ar fi împușcat un tânăr. Și acum începe PENIBILITATEA din clipul de mai jos.

Min. 1: Povestea începe de când tânărul nostru activist este pe jos, iar bunii lui prieteni îi acuză pe „gabori” că l-au împușcat. Veți vedea mai târziu că sunt alții care spun că de fapt prichindelul de jos a fost lovit în cap cu tocul pistolului. Unul dintre așa numiții activiști îi cere polițistului local să se LEGITIMEZE, deși legea o spune clar că respectivii AȘA NUMIȚI OAMENI AI LEGII trebuie doar să se prezinte. Un alt tânăr din mulțime încearcă timid să-și țipe părerea: „Asasini! Gabori asasini!”, însă ce nu știe el este că ăștia nu sunt gabori, ci sunt doar niște simpli gardieni publici. Un ochelarist ne arată mai departe cum a ținut „gaborulul” pistolul la cap și cum a tras.

Min. 2: Acum urmează penibilitatea de care dă dovadă Poliția Locală. Unul dintre derbedeii aflați acolo are o tentativă de a lovi în cap cu o sticlă un polițist. Reacția poliției e și mai amuzantă: „Culcat! Culcat!”. Nici dracu nu s-a culcat, dar ei tot strigau. Când au văzut că n-au cu cine să se înțeleagă, unul dintre polițiști s-a șters pe frunte de sudoare și și-a băgat pistolul în teacă. Un ochelarist de acolo îl avertizează pe un polițist: „Știi cine e dânsul?!”. Pe sistemul: „Bulangiule, dacă nu-ți vezi de treabă o s-o belești!”.

Spectacolul este și mai penibil când cei doi polițiști mega-ultracurajoși îl ridică pe unul dintre protestatari: un polițist îl apucă de mâini, iar celălalt de picioare și îl bagă în dubă. Un polițist grăsuț, știu că e pleonasm, dar asta e, încearcă să închidă ușa din spate a dubei, dar reușește destul de greu din cauza burții pe care o deține.

Min. 3: Protestatarul odată băgat în dubă ce poate să facă? Începe să lovească și să bată cu picioarele în portieră și în ce mai găsește el pe acolo. Polițaiul care a dovedit că știe cum să reacționeze în situația asta vine cu o replică genială: „Stai cuminte!”=)))) Zici că vorbea cu fi-su și îi transmitea să nu mai apuce pisica de coadă că-l va mușca. Încearcă polițistul nostru să deschidă ușa și bam protestatarul îi pleznește o ușă peste față. Și să dovedească faptul că e extrem de prost, scuze, voiam să zic penibil, polițistul nostru mai deschide o dată ușa și iar e lovit. În timp ce polițaiul nostru încearcă să închidă ușa, cel aflat în interior îi transmite toate cele bune: „Bă, scoteți-mă, bă, de aici. Băga-mi-aș pula în familiile lor!”. Dar bineînțeles că polițistul vin și el cu o replică: „Liniștește-te, bă!”

Min. 4: Cei aflați lângă victima despre care se spune că a fost împușcată tot urlă: „Chemați poliția! Chemați poliția!”. Sunt convins că în SUA așa fac și ăia acolo când vine poliția peste ei: „Chemați-l pe Sheriff! Chemați-l pe Sheriff!”. Și-au adus aminte activiștii curului și de ăla din dubă: „Duceți-vă la Alex acum! Duceți-vă la el că-l bat ăia în dubă!”. În dubă nu era decât respectivul Alex care se bătea singur, săracul băiat. Ce idiot!

Min. 5: Boul de Alex, pentru că acum știm și cum îl cheamă, tot lovește cu picioarele prin dubă. Polițaiul deschide iar ușa și îi aruncă niște spray, o fi fost cu piper? Pe fundal se aude un al șmecher: „Pizdelor!”, referindu-se la polițai. Dar cum puteau fi ei pizde la burțile pe care le au? Femeile au așa burta doar când sunt gravide, iar cele care sunt atât de dolofane sigur au anumite probleme de sănătate.

Min. 6: Unul dintre tineri anunță că tocmai ce a sunat la salvare. Păi de ce gâtu’… n-ai sunat mai devreme și ai stat să te cerți cu retardații ăia de la poliție? Un altul sună și el la salvare și le arată cât de dur este: „În clipa asta veniți aici!”. Păi, ho, mă nebunule că cei de la salvare nu sunt sclavii tăi să vină când le comanzi tu ca un derbedeu ce ești. Nu ei v-au pus să vă încăierați cu poliția.

În imagini apare un alt terminat cu un steag în mână și ne aduce aminte că ăștia sunt activiști care iubesc țara și care ar face orice pentru ea. Huo, penibili libidinoși! Un ochelarist îl întreabă pe cel aflat la podea: „Mă auzi!” și victima răspunde: „Nu aud nimic!”, iar ăla de întrebase se miră și el: „Cum, bă, nu auzi nimic?”. Imaginați-vă cât de penibili sunt oamenii. Se cred în Stan și Bran.
Min. 7: „Bă, polițiștii ăia nu pleacă nicăieri! Îi vreau trași la răspundere!”, răcnește justițiarul nopții cu ochelari pe ochi. Și cum termenul de „golan” a devenit extrem de cunoscut, ochelaristul nostru ne spune: „Sunt niște golani! L-au împușcat în cap!”. Practic s-au luat la ceartă golanii între ei din ce înțeleg eu. Ce să vă fac dacă vă trimiteți părinții la muncă în străinătate. Avea dreptate și arogantul de Ioan Rus.

Chiombul din imagini îi spune prietenului său: „Bea apă, bea apă, bea apă!”. De ce îi faci, bă, rău și îi dai apă? Ești idiot, vrei să ruginească? Voi sunteți obișnuiți cu bericile, no?

Bă și vine un nene și îl trezește pe ochelaristul nostru: „Copilu’, copilu’, omu’ e lovit un pic!”. Domnul Chiombescu își continuă seria nervoasă: „Cât de dobitoc să fii, bă, să-l împuști? Futu-ți morții mă-tii să-ți fut!”.

Min. 8: „Se va vedea la IML că are două-trei bile în cap, în pula mea!”, ne mai spune nenea cu ochelari. Hop că apare Jandarmeria, ochelaristul e în stare să le sugă și … când îi vede.

Min. 9, 10, 11: Jandarmeria încearcă să facă ordine, dar între timp haideți până la mașina Poliției Locale unde se află Alex. Acolo tânărul nostru părea că s-a calmat, dar îl interesa soarta tovarășului său „împușcat”. O duduie îi spune că e bine, s-a ridicat de la pământ. Dar el nu se lasă mințit: „Îi curgea sânge!”. Femeia prezentă acolo îi spune: „Păi și DOMNULUI POLIȚIST ÎI CURGE SÂNGE ȘI N-ARE NIMIC!”. Și polițaiul se întoarce către cameră cu fața plină de sânge. Încă o dată mă raportez la alte țări și întreb: Oare acolo se întâmpla ca un polițist să ajungă în starea asta?
Mai departe n-are rost să mai iau fiecare minut în parte. Între timp apare SMURD-ul, își face treaba, dar în timpul ăsta ochelaristul îi amenință pe cei de la Poliția Locală că-i „desființează”.

Bă, apare ochelaristul și ne spune ce se întâmplă cu el. „Protestez de patru ani, în pula mea, și pentru drepturile voastre!”, ne spune salvatorul POPORULUI ROMÂN. Dar el continuă și ne arată cât de activist e: „Aflu eu unde stă (n.m. polițistul local) și îl omor cu mâna mea!”

Dar finalul e apoteotic. Ochelaristul, salvatorul țării, îi cere unuia dintre prietenii săi să-i aducă portavocea: „Dați-mi portavocea că mai am proteste de făcut!”

Concluzia e simplă! Si polițiștii locali, dar și derbedeii activiști care-și bagă pula în tot ceea ce înseamnă lege sunt niște PENIBILI!

Am folosit de 13 ori cuvântul „PENIBIL”, dați-vă seama singuri de ce am făcut-o!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s