Simona Halep, pleacă din viața noastră! » Noi nu te iubim și nu te vrem

halepAi început ca orice sportiv de jos și la un moment dat ai ajuns sus, chiar foarte sus. În timpul ăsta eu mă jucam pe calculator și nu auzisem prea bine de tenis, așa cum probabil s-a întîmplat cu mulți dintre români.

Între timp ai intrat în TOP 10 WTA și media românească vuia și scotea ediții speciale cu cea care a uimit lumea tenisului la puțin peste 20 de ani. Eu începeam să am în minte și alți jucători de tenis în afară de Federer și Nadal.

Ai ajuns numărul 2 mondial și toți românii, inclusiv media (nebuna de ea) te LINGEA pe unde te apuca. Toți erau mândri cu tine. Când ieșeau din țară nu li se amintea doar de NADIA, HAGI și NĂSTASE. Acum venise rândul să ni se spună și de Halep. Aveam capul ridicat, primele pagini ale presei occidentale nu mai erau cu români nenorociți care ne fac de râs peste hotare, ci cu Halep, Simona Halep.

Fata aia de vreo 23 de ani care a învățat vreo câteva milioane bune de români ce e ăla tenis. Fata aia care te-a făcut pe tine, românule, să fii mândru că ai pe cineva care te reprezintă la cel mai înalt nivel și este peste Șharapova lui Putin.

Halep era o nebunie, dar ca orice sportiv are și o perioadă mai slabă. LIMBA presei devenea rigidă, criticile apăreau. Păi cum, noi românii nu vrem să fim pe locul 2 niciodată. Noi nu vrem să auzim că tu spui că joci doar pentru tine. Noi suntem obișnuiți să fim campioni la toate sporturile. Uită-te și tu, în fiecare an avem cel puțin o echipă în finala Ligii Campionilor! La rugby ne stă în față uneori doar Noua Zeelandă, iar când vine vorba de handbal mai desființăm câte o echipă, pentru că oricum avem prea multe.

Închei prin a aminti că românul întotdeauna va fi lângă sportivul său DOAR atunci când îi este bine. Ăsta e el, dă-i și vei primi doar laude, nu-i mai oferi o perioadă și vei fi considerat o zdreanță de sportiv. Priviți cazul Stelei. Odată cu problemele cu numele și emblema nici dracu’ n-a mai fost la stadion. Ce rost are, oricum avem o țară plină de sportivi consacrați. Pe Bute l-am desființat de câte ori l-am prins, cu Halep ștergem pe jos, lui Tănase îi dorim să plece de la Steaua, pe Hagi îl înjurăm cam pe unde-l prindem… Baftă la învățat, copii! Nu aveți vreun motiv să vă apucați de sport, decât dacă sunteți masochiști și vă place să fiți huliți de niște UNII.

Cerem să fim reprezentați de sportivi, dar noi oare cu ce-i ajutăm la greu?

Pentru unii cretini care-mi citesc blogul, sper că ați înțeles ironia!!!

Voi ce părere aveți, merită Halep să fie atât de mult HULITĂ?

DAȚI UN LIKE ȘI PAGINII DE FACEBOOK!

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Simona Halep, pleacă din viața noastră! » Noi nu te iubim și nu te vrem&8221;

  1. Superb articol! Tot respectul pentru Simona si pentru parintii ei care au luptat pentru a o sustine financiar in acest sport foarte costisitor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s