Nu Colțescu e problema Stelei » Unde trebuie să mai lucreze Rădoi pentru a transforma campioana într-o forță

Foto: GSP.ro
Foto: GSP.ro

 Într-adevăr, Rădoi are dreptate într-o oarecare  măsură când spune că Steaua a dat trei goluri și a  pierdut cu 0-2, însă repet doar într-o oarecare  măsură.

Este adevărat că neinspiratul Colțescu a făcut un meci  extrem de slab, dar până a da vina pe brigada de arbitri  haideți să privim în curtea noastră. Să vedem de ce în  meciurile importante Steaua primește gol. Să vedem ce facem cu faza mediană, iar apoi cu atacul.

Totul trebuie început din spate. Nu știu dacă neapărat de la portar, însă cu siguranță trebuie făcut ceva pe linia de fund. E și logic. O echipă începe atacul din apărare. Ai o apărare beton, automat ai și o siguranță care îți dă mai multă încredere pentru faza ofensivă.

Condiția fizică a lui Hamroun este și ea o problemă pentru că, de ce nu, trebuie să recunoaștem că doar acțiunile sale mai fac diferența la mijloc. Și e clar că un fotbalist obosit, așa cum devine algerianul după o oră de joc, nu mai e eficient.

Iar cei care-i critică pe atacanții Stelei îi sfătuiesc să urmărească numărul de mingi primite de Tade (el a jucat în majoritatea timpului), baloane pe care să le și fructifice. Clar, nu e un fotbalist de viteză sau de tehnică, ci de luptă, însă dacă nu e pus în valoare nu are cum să scoată ceva.

Rezolvă Mirel problemele astea și se va vedea că echipele adverse nu vor mai intra în careu și automat arbitrul nu va mai avea cum să dea penalty. O echipă puternică nu se plânge de arbitraj, deși uneori e jefuită pe față.

De apreciat declarația lui Rădoi: „Este clar că am câştigat azi. Am jucat mult mai bine şi meritam victoria. Nu vreau să comentez arbitrajul. Eu îi felicit pe jucători. Pentru mine ei au câştigat în această seară”.

De menționat: să înceapă treaba din apărare, pentru că nu e normal ca o echipă puternică să primească goluri atât de ușor. Faptul că ți-au fost anulate două goluri valabile îți poate turna plumb în picioare ca fotbalist, dar haideți să ne aruncăm un ochi peste meciul din Supercupa Europei, când Sevilla a revenit de la 4-1 (3 goluri diferență) și a egalat. Într-adevăr, situațiile sunt un pic diferite.

DAȚI UN LIKE ȘI PAGINII DE FACEBOOK!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s