VIDEO Suntem ultraşi, haideţi să ne batem! Cum s-au făcut de râs suporterii Stelei şi ai lui Dinamo în Ungaria

Foto GSP - Raed Krishan
Foto GSP – Raed Krishan

Penibilismul ULTRASULUI român a întrecut orice limită. Când tu stelist pleci din ţară să susţii naţionala României şi ajungi în Ungaria, unde te întâlneşti cu o altă naţie de ULTRAS, cea dinamovistă, şi vă luaţi la bătaie, asta denotă în ce hal a ajuns suporterul român.

Nici nu mai contează care a fost motivul real ce a dus la încăierarea celor două grupări atâta vreme cât, teoretic, şi ei au reprezentat România pe teritoriul vecinilor noştri. Din păcate, şi steliştii, şi dinamovişii n-au făcut decît să mai pună o cărămidă la cavoul unde fotbalul românesc îşi va petrece somnul de veci în următoarea perioadă.

După ce că ambele galerii vă faceţi de râs în România unde nu sunteţi în stare să vă susţineţi echipele favorite, acum aţi vrut să vă demonstraţi prostia şi peste hotare, să vadă şi maghiaru specia de ultras român.

De ce era nevoie să vă luaţi la bătaie între voi în timp ce Torje se chinuia să dea o pasă bună, iar Sânmărtean tot încerca să facă un dribling până ce a fost înlocuit cu Budescu, în minutul 78?

CERERE SPECIALĂ CĂTRE CELE DOUĂ GALERII

În continuare urez Peluzei Sud să revină alături de Steaua şi să mă contrazică în legătură cu faptul că am spus despre ea că nu e în stare de lucruri bune, iar dinamoviştilor le doresc să SE BATĂ în coregrafii cu roş-albaştrii la meciurile directe!!! Aici vă demonstraţi talentul, îndemânarea şi denumirea de ULTRAŞI!

În VIDEO-ul de mai jos STEAUA e în stânga, DINAMO în dreapta. Nu contează cine a „câştigat”, important e că ambele tabere s-au făcut de rahat!!!

Anunțuri

Un gând despre &8222;VIDEO Suntem ultraşi, haideţi să ne batem! Cum s-au făcut de râs suporterii Stelei şi ai lui Dinamo în Ungaria&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s