Nemţii ne trimit lăturile şi ei iau geniile » La ce ne gândim când auzim de imigranţi arabi în România

Foto: GSP - Raed Krishan
Foto: GSP – Raed Krishan

Gata, m-am enervat! Am ascultat tot felul de păreri pro şi contra referitor la venirea imigranţilori arabi în România. Autorităţile anunţă că vor ajunge în ţara noastră aproximativ 1.800 de arabi amărâţi.

Unii ar spune că sunt mulţi, alţii, că sunt suficienţi. Însă mulţi dintre români fac paralela între imigranţii arabi şi rromi. Anumite cercetări arată că primii rromi au ajuns pe tărâmul României prin anii 1300-1400 şi au venit ca sclavi ai boierilor. Între timp, mulţi dintre ei şi-au construit adevărate imperii din furturi şi alte nelegiuiri. Asta e principală teamă a românului. Frica de faptul că vine arabul în România şi din sclav ajunge conducător.

nemţii ne bagă pe gât 6.000 de euro pe cap de imigrant

Privind mai atent văd cum Uniunea Europeană e dispusă să dea României câte 6.000 de euro pe cap de imigrant. Pentru ei s-ar găsi imediat câte 6.000 de euro, dar pentru cei peste 20 de milioane de proşti n-ar ridica un deget. Totul pleacă din Germania. Tovarăşii noştri care nu ne-au permis să intrăm în Schengen – nu ştiu dacă e bine sau rău – ne cer acum să luăm 1.800 de oaspeţi. Bineînţeles, ei iau toţi inginerii, doctorii şi deştepţii, iar nouă ne aruncă măselele stricate.

„Conditiile de trai si nivelul veniturilor medii difera foarte mult in tarile Europei”, a spus ministrul German de Interne Friedrich, în octombrie 2013 când nemţii au refuzat intrarea României în Schengen.

cazarea în căminele studenţeşti

Un alt lucru îngrijorător este locul unde vor fi cazaţi aceşti 1.800 de imigranţi arabi. O parte dintre ei vor locui în căminele studenţeşti ale Facultăţii Politehnice din Bucureşti. Incredibil! Dacă vărâ-miu intră la facultate în Bucureşti şi vrea să locuiască aici i se cer cel puţin 300 de lei chirie pentru o cameră în care mai locuieşte cu cel puţin o persoană. Imigranţii au prioritate.

Ok, înţeleg că banii pentru cazarea imigranţilor vin din tot felul de fonduri, dar de ce nu vin bani şi pentru cei peste 140.000 de copii români care sunt puşi la muncă în ţara asta şi li se fură dreptul la educaţie?

Totuşi, de ce majoritatea imigranţilor sunt bărbaţi? Nu şi-a pus nimeni întrebarea asta? Ce fel de bărbat eşti tu dacă-ţi părăseşti familia de acasă şi fugi? Nu e ăsta cumva un prilej pentru teroriştii arabi să ajungă mai repede şi mai uşor pe tărâm European?

Voi la ce va gândiţi atunci când auziţi că imigranţii arabi vor ajunge şi în România?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s