Drapelul României are interzis pe Primăria din Sfântu Gheorghe » Câţi patrioţi mai are România?

drapel
Foto: Captură Antena 3

Dacă Harghita şi Covasna nu mai sunt teritorii româneşti să ne spună şi nouă cineva. Dacă s-a ajuns ca în ţara ta să-ţi fie frică să te fotografiezi cu drapelul ţări tale, e foarte rău!

Vorbim aici despre problemele cu care se confruntă românii din Harghita şi Covasna. Mai ales despre ce s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe, unde s-au sărbătorit 71 de ani de la eliberarea oraşului de sub ocupaţie străină.

sarutAniversarea a fost marcată de o ceremonie militară în faţa Primăriei municipiului, iar veteranului de război Mircea Crăciun (93 de ani) i-a fost înmânat drapelul României, care reprezintă sacrificiul românilor pentru eliberarea Transilvaniei. Finalizarea ceremoniei trebuia să aibă loc prin arborarea respectivului steag pe turla Primăriei din Sfântu Gheorghe, însă arborarea drapelului nu a fost permisă. Motivul a fost unul incredibil! Primăria a invocat că din cauza lucrărilor de reabilitare a clădirii nu se poate arbora drapelul.

Nu-i posibil ca pe teritoriul NOSTRU un primar maghiar, Antal Arpad, să interzică unor eroi să arboreze drapelul deasupra primăriei. Câtă lipsă de respect faţă de acei veterani de război trebuie să ai?! Nu mai zic faţă de români.

Acest caz ne aduce aminte de fetiţa din Harghita care s-a fotografiat cu drapelul României, iar apoi a primit ameninţări cu moartea şi mustrări din partea autorităţilor şcolare. Mai exact avea o bentiţă în culorile tricolorului.

fetita

Nu mai zic de nesimţirea trăită în ultimele zile de locuitorii din Odorheiu Secuiesc, unde a ieşit la iveală o maşină a Poliţiei Locale inscripţionată în limba maghiară, deşi acolo e ROMÂNIA.


Cât mai trebuie să suporte românii din Ardeal să fie batjocoriţi de unguri?

Cât îi mai lăsăm pe maghiari să-şi bată joc de puţinii patrioţi ai României?

Şi dacă tot suntem la capitolul întrebări, câţi patrioţi mai are România?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s