VIDEO Omul care a fost sus, dar era secund » Ambiţia l-a făcut principal şi-a dat un recital de zile mari la Vocea României

cruceru2Îl cunosc de vreo cinci ani, fiind coleg de an cu el în facultate, dar niciodată nu l-am auzit cântând prin clasă sau prin baie. Aaa, ba da, parcă o dată prin anul 2 sau 3 fredona o melodie în engleză, dar nu i-am dat mare atenţie. Ştiu, urechea mea muzicală nu-i tocmai un atu al meu.

Singurul lucru care părea să-l evidenţieze între ceilalţi era vocea sa groasă şi răguşită. Sau, cel puţin, mie aşa îmi suna. Avea un timbru aparte atunci când vorbea! Repet, nu sunt specialist, însă pot vorbi despre o voce care îmi rămâne întipărită în minte.

Deci, nu-l scotea mare lucru în evidenţă. Asta am crezut până spre sfârşitul anului trei, când am văzut, nu ştiu cum, modul în care munceşte şi determinarea de care dă dovadă. Dacă nu mă înşel, chiar prin perioada aia a scos alături de Andrei Leonte o super piesă: „Te iubesc cât 2”. Super melodie! Dar continua să surprindă prin modestia de care dădea dovadă.

Andrei Leonte, la fel, super băiat. Aşa am auzit. În fine, personajul poveştii mele era cel care se auzea mai puţin. Nu ştiu cum se numeşte, repet, nu mă pricep. Totuşi, momentul în care era partea lui Florin, uite că i-am dat şi prenumele, era ceva altfel (ca să mă exprima aşa).

Perioada aia a trecut repede, legătura cu Andrei Leonte s-a rupt, cel puţin profesional, nu ştiu mai multe detalii. Interesant e că, deşi Florin a fost pe val în perioada aia, iar apoi s-a despărţit de Andrei, nu a renunţat. A continuat, şi-a găsit o altă formaţie, însă nu s-a adaptat şi a rămas solo.

A AJUNS UNDE A VRUT

Florin Cruceru, ca să-i zic pe tot numele, deşi v-aţi dat seama din poză, a mers mai departe singur. Ah, şi ce naşpa e să fii singur într-o lume aşa nebună! Dar n-a renunţat, deşi a întâmpinat mai multe greutăţi. A luptat de nebun şi iată, bă, că-l văd astăzi (vineri, 18.09.2015) la Vocea României.

A început să cânte… Şocul a fost atunci când l-am văzut pe scenă, deşi nu mai vorbisem cu el de un an. În fine, a început să cânte melodia „Billionaire”. O  fredona, moment în care am strigat-o pe mama: „Dă-i pe Pro tv! Ăsta a fost în an cu mine…”. Şi nici n-am apucat să-mi duc fraza la capăt că Florin al nostru o luase razna pe scenă. Din patetica şi obişnuita piesă „Billionaire” a făcut ceva original.

Dă click AICI pentru a vedea momentul lui Florin

Moga a fost cel care l-a luat în echipa sa, dar deja acest lucru e legat de show. Nu avem noi ce căuta aici. Important e ce învăţăm din asta. Important e că povestea lui nu o găseşti, probabil, în mii de cărţi de dezvoltare personală. Până la urmă nici nu mai contează dacă va câştiga sau nu. Importante-s învăţăturile pe care toţi trebuie să le tragem.

E simplu! Luptă pentru visul tău, fă ceva pentru el şi într-o zi, din genunchi, te vei ridica pe cele mai mari culmi. Atunci, gustul victoriei va fi mai dulce ca oricând, pentru că ştii senzaţia durerii genunchilor când greutăţile te ţineau la pământ.

P.S. Sper să se înţeleagă esenţa acestui text. Acum am simţit că e momentul să scriu povestea lui aşa cum o ştiu. În acelaşi timp, cred că e o bună motivaţie pentru cei care nu mai cred în visul lor.

DAȚI UN LIKE ȘI PAGINII DE FACEBOOK!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s