VIDEO Umilința la care au fost supuși suporterii prezenți la Steaua – Voluntari » Oprescule, cântă cu noi: „Și plouă, plouă”

Captură Digi
Captură Digi

„Și plouă, plouă, plouă peste Arena mea”, cred că asta ar trebui să-și spună primarul Sorin Oprescu în timp ce-și injectează insulina în spatele gratiilor. Totul a plecat de la batjocura la care au fost supuși spectatorii prezenți la meciul dintre Steaua și FC Voluntari, scor 3-1.

O partidă de campionat care nu avea să anunțe ceva deosebit ne-a arătat, de fapt, cum suntem supuși zi de zi umilinței publice de către mediul politic. N-au fost mulți spectatori la meci, însă cei care totuși au plătit un bilet pentru a vedea campioana și formația ilfoveană au de ce regreta. (50 de lei a costat tichetul la Tribuna 2 central, de acolo de unde sunt imaginile de mai jos)

Pe un stadion pentru care s-au plătit nu mai puțin de 230 de milioane de euro, acei puțini spectatori s-au făcut fleașcă la propriu. În clipul de mai jos se poate vedea cum oamenii prezenți la meci se sperie când ploaia își face apariția în interiorul Arenei Naționale și încearcă să-și caute adăpost.

Poate că, până la urmă, problema n-ar fi ploaia care i-a udat pe oameni, ci prosteala și nesimțirea la care ei, dar și restul țării, au fost supuși. La un stadion de 230 de milioane de euro te aștepți să vezi toate condițiile, deși el ar fi putut costa de două ori mai puțin (vezi stadionul Commerzbank Arena din Frankfurt care seamănă foarte mult cu Arena Națională și a costat de două ori mai puțin decât stadionul bucureștean).

Acum să ne gândim pe cine trebuie să înjurăm pentru scaunele făcute fleașcă de 4.200 de euro bucata, așa cum reiese dintr-un calcul simplu. Mai simplu spus, cu un scaun d-ăsta îți iei o mașină.

Oprescu n-a dat explicații după ce bucureștenii au fost obligați să mai plătească un milion de euro pentru schimbarea primului gazon. Acum poate că a venit vremea să ofere câteva explicații părinților care au fost prezenți cu copiii pe Arena Națională și au plecat precum niște câini maidanezi cu coada între picioare și uzi până la piele.

Dar mai bine să-l lăsăm să dea explicații în fața DNA-ului, văd că acolo se descurcă cel mai bine. Baftă, nea Oprescule!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s