VIDEO Lăsați haina oficială și scoateți omenia la iveală » Polițiștii din Thailanda au putut, haideți și voi!

politiaThailanda s-a confruntat și ea cu mari probleme de ordin politic, motiv pentru care, la fel ca la noi, s-a ieșit în stradă. Mii de oamenii au decis să protesteze pașnic.

Scopul protestatarilor a fost de a semnala faptele de corupție ale fostului prim-ministru. Lucrurile sunt aproape ca la noi. Însă unul dintre cele mai importante aspecte nu e ca în România.

Polițiștii din Thailanda care trebuiau să-i aresteze pe protestatari s-au alăturat străzii. Și-au dat jos echipamentele speciale de protecție și au trecut alături de oameni.

Același lucru e așteptat și în România, mai ales că protestele continuă să fie foarte pașnice. Lucrul acesta a fost dovedit în cele două nopți în care s-au strîns zeci de mii de oameni fără a crea vreo problemă fie ea cît de mică.

Românii vor organele justiției să-și dea jos haina oficială și s-o îmbrace p-aia a omului de rând, ceea ce sunt și ei de fapt. Deși jandarmii și polițiștii au fost în stradă în cele două zile, românii îi așteaptă alături de ei fără să fie în misiune.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s