VIDEO Cum ne mai batem joc de români? O punem pe Guseth la Justiție » Cum ar fi dacă Dani Mocanu i-ar lua locul?

gusethLa politicieni s-a renunțat pentru că dormeau în Parlament și nu făceau nimic. Acum, în locul acestora, au apărut așa numiții tehnocrați, care nu dorm, dar stau cu gura căscată fără să înțeleagă ceva.

Unul mai tehnocrat ca altul. Dar acum e vorba de Cristina Guseth, cea propusă la șefia ministerului Justiției. Nu are studii în Drept sau alte chestii de genul ăsta, dar nu asta ar fi principala problemă.

_______________________________________________________________________________________________

UPDATE Marți, ora 02:00 / Dacian Cioloș, premierul desemnat, a anunțat pe Facebook că va propune un alt nume pentru funcția de ministru al Justiției:

„Pentru a nu vulnerabiliza în niciun fel încrederea în ministrul Justiției din Guvern, într-un an foarte important pentru menținerea credibilității activității Justiției, am hotărât să retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineață voi înainta conducerii Parlamentului o nouă propunere”.

_________________________________________________________________________________________________

Marele său defect e că nu înțelege ce se întâmplă în jurul ei și că vrea „să facă management în această funcție”, exact așa cum a spus-o chiar ea.

Ea pare o doamnă prezentabilă, o electriciană cu studii, dar fără vreo legătură cu justiția.

Era vorba că în locul derbedeilor de politicieni vor veni specialiști, dar se pare că la justiție va fi cel mai mare nespecialist. E prima dată în ultimii 26 de ani când o persoană fără studii de specialitate în domeniu va ocupa o astfel de funcție.

Mai jos este un clip de 10 minute de la audierea în Comisia Juridică a doamnei Cristina Guseth. Sper să aveți răbdarea necesară pentru a vedea penibilismul de care a dat dovadă tovarășa electriciană. Sursa VIDEO: Stiripesurse.ro.

Cum ar fi dacă…

Dani Mocanu ar fi ministrul Justiției?
Bianca Drăgușanu ar fi ministrul Culturii?
Adrian Năstase ar fi ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri (Năstase a distrus 1266 de întreprinderi în timpul mandatului său)?
Leo de la Strehaia ar fi ministrul Apărării Naționale?
Victor Micula ar fi ministrul Transporturilor (el e cunoscut pentru că circulă doar cu elicopterul pentru că e fiul unuia dintre patronii de la European Drinks)?
Preafericitul Daniel ar fi ministrul Tineretului și Sportului (el iubește foarte mult tinerii și îi place la fel de mult sportul)?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s