VIDEO Ep. 6 » Imagini și replici fabuloase cu reacția soției lui Stelian (Bubu): „Sunt clienți care chiar ar merita să pățească asta!”

Prieteni, data trecută v-am arătat cum Stelian ar fi vrut să-mi repare laptop-ul, dar nu avea piese. E și normal. De ce să aibă piese un service?! Tot în episodul anterior Stelian a demonstrat o dată în plus că orice este mai important decât clientul său, atunci a fost meciul de fotbal dintre România și Finlanda, scor 1-1.

În finalul episodului 5 v-am promis că vă voi arăta una dintre cele mai mari nesimțiri de care Stelian a dat dovadă în scurta noastră colaborare. Rămâneți pe GRGO și citiți în continuare dezvăluirile pe care vi le voi prezenta.

După ce am pierdut numărul de zile pe care laptop-ul meu l-a petrecut la service-ul lui Stelian, iată că a venit ziua de luni, 12 octombrie, ora 11:54, când l-am contactat pe „Ucigașul electronicelor”.

Alin Grigore: Sony…cu laptop-ul!
Stelian: Da, Sony! Sonyyy! E gata, mă, Sony!
A.G.: Bă, ești nebun!
Stelian: Fir-ar mama lui… Am aflat până la urmă ce avea. În weekend am reușit să-l fac.
A.G.: Păi te-am lăsat, am zis să nu te mai sun sâmbătă așa cum spusesem.
Stelian: Să vii mai pe seară după el că am fost la prietenul ăsta al meu… O să mi-l aducă mai pe seară, pe la 6-7. Ți-l închid eu când îl aduce aici. Sigur merge, are niște protecții nenorocite.
A.G.: Sigur?!
Stelian: Sigur, sigur. Eu te sun când e gata.
A.G.: Ideea e că eu îl vreau azi.
Stelian: Da, mă, da, stai liniștit! O să te țină și o să meargă foarte bine.
A.G.: Eu sper.
Stelian: Avea niște nenorocite de protecții.
A.G.: Bine, atunci o să revin cu un telefon pe la 6.
Stelian: Da, pe la 6 vine ăsta și vorbim.

NESIMȚIREA NUMĂRUL 16 – Îl sun, dar nu-mi mai răspunde

Seara se apropia, ora 18 venise, iar eu mi-am luat telefonul și am dat să-l sun pe Stelian să văd care e treaba cu laptopul, când să mă duc să-l iau. L-am sunat prima dată la ora 18:13, nu mi-a răspuns, l-am sunat a doua oară la ora 18:31, nu mi-a răspuns.

La ora 20:06 când am dat să-l contactez din nou, Stelian (mare șef de service și om fără prieteni și fără piese) avea telefonul închis. Am încercat după alte trei minute, iar apoi la ora 20:58, aceeași voce neprietenoasă m-a întâmpinat: „Abonatul apelat are telefonul închis…”

A doua zi, marți, 13 octombrie, ora 8:14, l-am sunat din nou și iar nu mi-a răspuns. Două minute mai târziu am încercat iar și, VICTORIE!, vocea lui Stelian mi-a răspuns la celălalt capăt al firului, de fapt vorbeam de la un telefon mobil.

Alin Grigore: Alo!
Stelian: Da!
A.G.: În sfârșit văd că mi-ați răspuns!
Stelian: În sfârșit ți-am răspuns, da!
A.G.: Aseară ați dat bir cu fugiții…
Stelian: Aaa, tu ești Aline? Nu știam numărul tău. Aseară am stat până la 8 și ăla nu ajunsese încă acasă cu fata lui, era pe la doctor că o interna sau nu știu ce rahat. Am vorbit cu omul, că d-aia n-am putut să-ți răspund ție, și în 10 minute ajunge la mine.
A.G.: O să ajung și eu tot în vreo 10 minute.
Stelian: O să-mi ia un sfert de oră să ți-l închid. Mi-a zis că până în 8 jumătate e la mine.
A.G.: Atunci îl las la tine și vin diseară de la muncă și-l iau. Eu pe la 7 și 10 o să ajung la tine.
Stelian: Te aștept, eu oricum nu plec mai devreme de 7. N-am putut să-ți răspund mai devreme că-mi explica ăsta cu fata lui, era supărat.

La ora 13:35, în timp ce eram la muncă (când am prins și eu un minut liber), l-am sunat din nou pe Stelian să mă asigur că laptop-ul e pregătit și seara când vin să fie nevoie doar să-l iau.

Alin Grigore: Salut! Sunt Alin, băiatul cu Sony, vezi că o să apar pe la 5.
Stelian: Da, totul e ok!
A.G.: D-aia te-am anunțat ca să știi, că după aceea voi pleca și la facultate.
Stelian: Da, da, da! E deja închis, e deja făcut, cutare.

În acea seară, pe la ora 17:25, m-am dus la sediu, Stelian se grăbea să plece. Avea o intervenție, așa cum mi-a spus el mie. Cum m-a văzut mi-a scos laptop-ul de unde îl avea pus, mi l-a aprins, nici n-a apucat să apară desktop-ul și l-a închis imediat de la buton. Odată ce-am văzut că ecranul se aprinde n-am mai zis nimic și l-am luat acasă mândru nevoie mare. Iată că Stelian chiar e mecanic, mi-am zis în gândul meu!

NESIMȚIREA NUMĂRUL 17 – Mi-a dat laptopul, dar mi s-a stricat imediat cum am ajuns acasă + nu mi-a cuplat nici butonul de wireless

Am ajuns acasă, mi-am lăsat laptop-ul și am zbughit-o spre facultate. Gândul îmi era tot acasă, la jucăria de care mă despărțisem de aproape două luni. În jurul orei 21:00 am ajuns acasă, iar primul lucru a fost să pornesc laptop-ul. Am apăsat butonul verde, parcă era mai verde ca iarba în mijlocul verii, și am aștept să se aprindă. Mi-a apărut desktop-ul și prima reacție a fost să intru pe Facebook. Am dat dublu click pe Google Chrome, dar îmi apărea că n-am netul pornit. Am dat de butonul de wireless și, SURPRIZĂ!, mergea în gol.

N-am apucat să mă dumiresc că mi s-a stins și ecranul laptop-ului. „Hmm, e ceva secret pe aici. Probabil mi-a pus un buton special nea Stelian”, mi-am zis plin de nervi. Imediat l-am sunat pe Stelian să văd ce se întâmplă, era ora 21:33, dar avea telefonul închis.

A doua zi, miercuri, 14 octombrie, mi-am pus geanta cu laptop-ul în spate și am pornit către marele service de pe Mihai Bravu GEACS MEDIA 2003 vizavi de Școala 70. Eram supărat, iar în acel moment mi-a venit ideea de a crea acest serial. Serialul în care este prezentat modul nesimțit în care un patron de service se comportă cu clienții săi.

NESIMȚIREA NUMĂRUL 18 – „Sunt clienți care chiar merită să pățească asta”

Acolo m-a întâmpinat soția lui Stelian. Femeia și-a cerut scuze și printre altele mi-a spus că dacă era în locul meu făcea mult mai urât decât mine. Se mira de răbdarea și de calmul de care am dat dovadă. I-am spus și doamnei că nu mi-e greu să vin cu OPC-ul și a înțeles.

Soția lui Stelian, nevastă de patron fără prieteni și nepriceput
Soția lui Stelian, nevastă de patron fără prieteni și nepriceput în ale muncii de reparator

 

Doamna Mioara, am aflat cum o cheamă după mail-ul primit de  la dânsa în urmă cu câteva zile în care mă amenința, mi-a  sugerat să-i las laptop-ul acolo și vor rezolva problema. L-am  lăsat, băiat bun și eu, sau poate doar prost, dar cu o singură  condiție: „MÂINE VIN ȘI-L IAU FĂCUT SAU NU. DACĂ NU  AVEȚI CE-I FACE ÎMI DAȚI BANII ÎNAPOI ȘI AIA E”.

 

 

Vă las să vizionați filmarea cu camera ascunsă de mai jos. N-a  fost nimic tăiat din ea, nimic editat, deși era cazul să editez o  parte unde m-am încurcat în cuvinte din cauza nervilor. MERITĂ SĂ URMĂRIȚI! Reacția doamnei Mioara și dialogul dintre dânsa și „Bubu” sunt geniale. Ascultați cu atenție și veți auzi ce spune doamna: „Sunt unii clienți care chiar ar merita să li se întâmple asta, dar din păcate tu nu faci parte din acea categorie!”

FILMAREA E FĂRĂ COMENTARII!!!

Serialul abia acum devine mai interesant. Urmăriți și următoarele episoade și veți vedea detalii incredibile. În următorul episod veți citi și veți AUZI cum Stelian minte în continuare într-un mod mai mult decât nesimțit. 

Episodul 7 va fi disponibil vineri, de la ora 21:00.

Citește AICI desfășurarea primului episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al doilea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al treilea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al patrulea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al cincilea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al șaptelea episod

Intrați în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau puteți da un LIKE paginii de FACEBOOK

*Toate informațiile prezentate sunt 100% REALE

Anunțuri

Un gând despre &8222;VIDEO Ep. 6 » Imagini și replici fabuloase cu reacția soției lui Stelian (Bubu): „Sunt clienți care chiar ar merita să pățească asta!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s