VIDEO ULTIMUL EPISOD » Stelian i-a făcut praf pe cei care mi-au reparat laptop-ul: „Proștii ăia”

Finalul serialului, în care Stelian este eroul principal, va fi în acest episod de astăzi. Dacă în urmă cu o lună și jumătate serialul debuta și vă ținea cu sufletul la gură, iată că astăzi a venit timpul ca acesta să ia sfârșit.

În cele 8 episoade de până acum ați putut citi, ați putut vedea imagini cu camera ascunsă și ați putut asculta declarații dintre cele mai nesimțite. Toate din partea lui Stelian și a soției sale Mioara. Am încercat să vă expun pas cu pas ce mi s-a întâmplat în cele două luni în care am avut laptopul la service-ul S.C. GEACS MEDIA 2003 SRL de pe Mihai Bravu.

Astăzi voi continuă de unde am rămas în episodul precedent. Astfel, după ce mi-am recuperat laptop-ul și banii plătiți în schimbul reparației care nu s-a făcut, am decis să merg la un alt atelier de reparații. I-am promis doamnei Mioara (soția lui Stelian) că mă voi întoarce cu laptop-ul reparat, deși Stelian m-a avertizat că nu se mai poate repara pentru că el n-a reușit cu „cei mai buni reparatori din București”.

Odată luat laptop-ul de la „SC STELIAN SA” m-am dus la un alt service, l-am lăsat acolo, iar a doua zi m-au sunat oamenii să-mi spună ce defecțiune are și cât costă reparația.

„Ne-am uitat în laptop. E un dezastru! Placa de bază e terminată, a fost umblat la ea. Trebuie schimbată placa de bază”, au fost cuvintele celor de la service-ul nou.

Am acceptat, iar următoarea zi am fost și l-am luat REPARAT. Când am dus laptop-ul la Stelian aveam probleme cu ecranul (sau cu LAMPA, așa cum mi-a zis el), iar când l-am luat de acolo mi-a distrus placa de bază (cea mai importantă piesă dintr-un laptop).

În fine, l-am reparat și când am fost la noul service mi-au arătat că funcționează, că n-are nimic și că pot avea încredere că va funcționa bine. Placa de bază nu-mi face nici o figură, totul e bine, însă ecranul laptop-ului, care a fost schimbat de Stelian, mi-o tot ia razna și în ziua de azi.

Când le-am zis celor de la acest service ce mi s-a întâmplat, am aflat o mulțime de lucruri despre Stelian: „Cum să aibă laptop-ul ăsta lampă (râde)?! Oricum, nu trebuie să-ți pui mintea cu el. O mulțime de clienți au avut probleme cu el. Am înțeles că au fost făcute și reclamații la Poliție, că nu le dădea produsele oamenilor înapoi”.

După ce mi-am luat laptop-ul REPARAT următoarea destinație a fost la service-ul lui STELIAN pentru a-i demonstra că nu a lucrat cu cei mai buni mecanici din București.

În imaginile de mai jos veți vedea reacția doamnei Mioara când a văzut că am revenit cu laptop-ul reparat.

 

STELIAN: „Meseriașii ăștia proști vorbesc despre alții”

Imediat cum am ajuns acasă am fost sunat de Stelian, fiind curios de cum au reușit ăștia să-mi repare mie laptop-ul.

Stelian: Ia zi, mă, că m-a sunat nevastă-mea și mi-a zis că l-ai făcut. Ți-a schimbat placa, nu, sau au fost în stare să ți-o repare?
Alin Grigore: Ce să mai repari dacă placa a fost distrusă?
Stelian: E, a fost distrusă pe dracu! Au fost o grămadă de defecte pe ea și…
A.G.: Asta zic, s-a umblat pe placă și s-a umblat fără cap.
Stelian: E na s-a umblat fără cap… De ce, mă, nu am pornit-o sau cum? Dacă umblam fără cap nu mai făceam nimic. Mă rog, astea sunt păreri de meseriași d-ăștia proști care încep să zică cutare… vorbesc despre alții, dar nu mai contează. Nu a plecat placa, nu am făcut-o noi să funcționeze? Aaa, că n-a rezistat… Noi am umblat unde trebuie, dacă nu umblam unde trebuie nu mai pornea deloc.
A.G.: Dacă umblai unde trebuie funcționa cum trebuie.
Stelian: Ăștia dacă erau meseriași îți făceau placa cu totul, nu o mai schimbau.
A.G.: Mie mi-au arătat băieții că fiecare sursă d-aia a fost schimbată și automat când schimbi atâtea surse d-alea nu ai de unde să știi care e bună și care nu.
Stelian: Da, trebuie să le schimbi pe toate. Tebuie să le schimbi câte 4, câte 4. Și ți-au oprit placa sau ți-au dat-o înapoi. De aia stricată zic.
A.G.: Nu, a rămas la ei.
Stelian: A, aha, bine, o să o repare ei și o să o vândă și p-aia, dar nu mai contează.
A.G.: Pe mine nu mă interesează atâta timp cât mi l-au făcut.
Stelian: Ți-au schimbat placa cu totul…Am înțeles. Ți-au luat 400 de lei?
A.G.: 300 am dat (i-am zis atât să-l oftic un pic, deși am plătit mai mult pentru schimbatul plăcii de bază. Iată, dragă Steliane, că ai aflat și tu că, de fapt, am dat mai mult de 300 de lei. Sper ca acum să-ți revii)
Stelian: Aaa, e bine așa. E bine, bine. Bine, mă, hai baftă! Pa, pa, pa!

Cam așa s-a terminat relația mea cu Stelian. Ciob de oală spartă îi făcea proști pe cei care mi-au reparat laptop-ul în două zile, deși la el a stat două luni și s-a rugat la el.

În rest, eu vă mai aștept pe www.GRGO.wordpress.com și în cazul în care aveți povești asemănătoare și vreți să le faceți publice, nu ezitați să mă contactați. Aveți mail-ul meu sus, la „Contactează-mă”. Cred că schimbarea în țara asta ar trebui să înceapă cu noi și chiar dacă nu e atât de important ce mi s-a întâmplat mie cu Stelian, cred că ar trebui să nu mai fie nimeni păcălit de astfel de găinari.

Așa se începe curățenia, pas cu pas!

P.S. Aștept comentarii cu părerile voastre despre cele 9 episoade!!!

Să nu-l uităm pe STELIAN
Să nu-l uităm pe STELIAN

Citește AICI amenințările primite de la Stelian după ce a aflat că am început acest serial

Citește AICI desfășurarea primului episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al doilea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al treilea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al patrulea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al cincilea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al șaselea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al șaptelea episod

Citește AICI desfășurarea celui de-al optulea episod

Intrați în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau puteți da un LIKE paginii de FACEBOOK

*Toate informațiile prezentate sunt 100% REALE

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;VIDEO ULTIMUL EPISOD » Stelian i-a făcut praf pe cei care mi-au reparat laptop-ul: „Proștii ăia”&8221;

  1. Mersi frumos oricine ai fi! Nu va închide service-ul, dar cred că ar fi de ajuns ca cei care au citit cele 9 episoade să distribuie mai departe să vadă și restul de persoane pentru a nu apela la serice-ul lui Stelian.

  2. Off-Topic
    Domnule Stelian,va rog,in numele comunitatii sa inchideti service-ul mai repede!
    On-Topic
    Foarte frumoase episoadele,rar oameni ca tine.Bafta multa in tot ceea ce faci .Sanatate !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s