Am înghețat degeaba cu pancarta deasupra capului! Mizeriile din politică își bat din nou joc de români

pancartaLa începutul lunii noiembrie 2015 am ieșit în stradă alături de alte câteva zeci de mii de români, toți cu gândul că vom schimba ceva, că țara în care trăim va deveni un loc mai bun. Unii am stat 7 nopți consecutive în frig, alții am venit chiar dacă răcisem îngrozitor din cauza temperaturilor scăzute, dar cu toții aveam un scop comun. Am crezut că dacă vom țipa, vom îngheța de frig și vom ține deasupra capului o pancartă România se va schimba. Nimic mai fals.

Ultima declarație a unui așa numit secretar de stat din Ministerul Finanțelor a trezit din nou furie în sufletele românilor. O furie parcă asemănătoare cu cea de la începutul lunii noiembrie. Mizeria de polician pe numele său Gabriel Biriș a anunțat că va cere taxe celor 3 milioane de români care n-au niciun venit.

Motivul este incredibil. Această ființă cu două picioare îi acuză pe cei 3 milioane de români de faptul că nu aveau cum să supraviețuiască 6 luni fără vreun venit și consideră că ei ar face bani, dar nu i-ar declara. Păi, bă, șchiopule, ia pune-te tu în locul lor. Ia dă-le tu salariul tău și trăiește tu fără vreun ban. Te-ai întrebat că poate oamenii ăia și-au vândut din casă, au muncit cu ziua, au căutat prin gunoaie (nu, n-au umblat prin Parlament) sau au fost ajutați de prieteni și familie pentru a trăi? Pentru a supraviețui încă o zi.

Gabriel Biris, partener Biris-Goran participa la ZF Expert
Gabriel Biriș, omul care vrea bani din nimic!

 Băi, mizerie fără creier, te-ai gândit că tot din cauza  voastră au ajuns ăștia 3 milioane de români în  situația asta? Te-ai gândit câte lumânări îți vei lua  de cei 54 de lei de la fiecare român fără venituri?  Te-ai gândit că fără fantomele astea, așa cum i-ai  numit pe români, și tu erai șomer? Te-ai uitat  vreodată în vreo oglindă?

Biriș nenorocitule, adu-ți aminte ce spuneai în 2013: „Guvernul e ca golanii din curtea școlii: îi bate pe ăia mici și le ia banii de buzunar”. Tu ești atât de jegos încât nici măcar pe ăia mici nu-i bați, tu te iei direct de feții care stau să se nască. Tu furi laptele praf al mamelor ce trăiesc pe străzi!

Jegoși ordinari fără mama și fără tată ce sunteți! Ați fi în stare să luați și ultima haină de pe oameni. În curând veți ajunge să cereți ca taxă pătura cu care se învelesc oamenii ăia de trăiesc pe străzi. Mizerabililor ce sunteți!

Chiar dacă în noiembrie nu s-a schimbat nimic, sunt sigur că momentul decisiv în ROMÂNIA va veni cât de curând. Sunt sigur că zdrențele astea de politicieni vor linge picioarele poporului pentru a nu fi omorâți cu pietre în Piața Universității.

Românii se vor trezi, iar atunci să vă țineți bine!

Mai jos e declarația jegului despre care am scris:

„Vrem să mai scoatem un pic la lumină, într-un fel, partea de «fantome». Pentru că dacă stai să te uiți în toate cifrele statistice, câți angajați, pensionari, elevi, români emigrați în străinătate, cu domiciliul acolo sau nu încă, și scazi din numărul total de cetățeni români, oricum ar fi nu îți ies vreo trei milioane de adulți. Nu îți ies. Nu vorbim de persoanele care primesc ajutoare sociale. Vorbim de persoane care nu există din punct de vedere fiscal. Nu este posibil așa ceva. Este (depunerea declarației fiscale de către persoanele fără venituri – n.m.) una din metodele de a-i scoate la lumină”, a explicat pentru Republica.ro secretarul de stat din Ministerul Finanțelor, Gabriel Biriș.

Intrați în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau puteți da un LIKE paginii de FACEBOOK

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s