EXCLUSIV VIDEO Turcii n-au ținut cont de bani » Suma fabuloasă câștigată de Leo de la Strehaia în cele 4 luni la Kanal D: „Nimeni n-a mai primit cât a luat el aici”

Leo de la Strehaia a devenit un star național cu sau fără voia noastră. Sfârșitul anului trecut, în care timp de patru luni de zile a fost noapte de noapte în direct la Kanal D, l-a transformat dintr-un simplu crai de Dorobanți într-o vedetă de televiziune.

Însă puțină lume știe câți bani a luat Leo de la Strehaia pentru cele patru luni în care a fost la WOWBiz. Surse de încredere din interiorul Kanal D au dezvăluit pentru GRGO că Leo a câștigat nu mai puțin de 250.000 de euro în cele patru luni.

„În primă fază i se făcuse un contract pentru o lună de zile pentru a vedea daca face audiență. Cum Leo a confirmat ceea ce se aștepta toată lumea i s-a prelungit contractul. Suma e fabuloasă. Nu cred că a mai câștigat cineva vreodată la Kanal D cât a primit el. 250.000 de euro a fost „salariul” lui. Este de menționat că emisiunea a fost regizată, asta în caz că cineva credea altceva. Iar despre banii cu care se arunca prin platou, trebuie să știți că erau trași la imprimantă”, a spus o sursă din interiorul Kanal D pentru GRGO.

leo

Cum la o emisiune nu participă doar o persoană, Leo avea nevoie și de dansatoare. Acestea însă primeau mult mai puțin decât actorul principal. Dansatoarele pe care le vedeați pe micile ecrane erau remunerate cu doar 150 de lei pe emisiune!

 

„Fetele care veneau se mulțumeau cu oricât. De obicei primeau în jur de 150 de lei, dar ele nu comentau pentru că în restul zilei umblau cu Leo și o duceau destul de bine în preajma lui”, a menționat aceeași sursă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s