EXCLUSIV Televiziunile v-au păcălit! ADEVĂRUL DESPRE COPILUL „TÂRÂT ÎN GENUNCHI”! Ce spun colegii acestuia

Probabil că mulți ați auzit zilele acestea de scandalul cu profesorul de matematică din liceul bucureștean Tudor Vianu care i-a propus unui elev să se pună în genunchi pentru mărirea notei.

Lucrurile par totuși să nu stea exact așa cum au fost prezentate și totul pare să fie o cacealma, ne spune unul dintre elevii martori la incident. Minciuna prezentată în aceste zile este dată în vileag chiar de unul dintre elevii clasei în care s-ar fi produs respectivul incident.

„Sunt elev în clasa în care s-a produs evenimentul. Totul a fost doar o neînțelegere imensă. Nu numai profesorul, dar și elevul care a întreprins gestul a glumit(mai mult, elevul în cauză nu a considerat că e o umilință). Profesorul a fost uimit de acțiunea elevului, exprimându-și convingerea că nu credea să existe o persoană în clasă care ar lua gluma în serios(deși, repet, gestul a avut semnificații diferite atât pentru elev, cât și pentru profesor).

Profesorul nostru încearcă să fie apropiat de noi, orele de matematică să fie cât mai plăcute, cultivându-ne o adevărată pasiune pentru această disciplină, arătându-ne cât mai mult din frumusețea ei. Se implică cu multă dăruire, în pofida dezinteresului de care dau dovadă unii elevi (de la care a pornit o revoltă complet lipsită de sens).

Jignirile aduse dascălului sunt complet impardonabile. Se vorbește atât despre respingerea adevăratelor valori, în schimb se ajunge în astfel de situații!

Referitor la declarația domnului Marcel Bartic (n.m. -denuțător, e cel care a aruncat în presă acest subiect): elevul nu a fost „îngrozit efectiv”- nici pe departe – acesta a făcut o glumă puerila cu consecințe revoltătoare. Distanța parcursă în lunga calatorie nu depășește 20 cm – repet, o „călătorie” făcuta pentru a atrage atentia, pentru amuzament; elevul se afla in prima banca”, a declarat unul dintre elevii martori la incident.

 

Intrați în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau puteți da un LIKE paginii de FACEBOOK

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s