Caz național! În afară să-l criticați pe Chipciu ce mai știți să faceți?

Chipciu
Foto: GSP.ro

Mulți dintre noi când ne gândim la fotbal și la fotbaliști automat asociem cele două cuvinte cu banii. Ok! Să spunem că reușești să scoți și ceva bănuți din treaba asta cu fotbalul tu fiind fotbalist.

Mulți gândesc că fotbalistul ăla care câștigă 30.000 de euro pe lună ar trebui să dea meci de meci câte 3 goluri și tot atâtea pase de gol. Dar mulți nu știți câte sacrificii au făcut unii pentru a ajunge să câștige banii ăia.

Cel mai elocvent exemplu este cel al lui Chipciu. Ia 30.000 de euro pe lună, sezonul trecut a fost unul destul de bun în tricoul Stelei, dar în acest an e într-o formă mai slabă și e criticat din toate direcțiile.

Ce nu înțeleg mulți ”cunoscători de fotbal” este că omul ăsta a avut o accidentare. O accidentare la genunchi. E greu pentru unii care n-au practicat decât sportul minții să își dea seama ce reprezintă o accidentare la genunchi. Chipciu trebuia să se opereze, dar a ales să continue să-și ajute echipa.

Mulți ”deontologi” spun că el nu mai joacă pentru că i s-a mărit salariul. Dar care ar fi logica? Cred că dacă ar fi așa i-ar fi fost mult mai ușor să aleagă să se opereze, să-i vină banii degeaba și să-și vadă de treaba lui.

Dar nu! Omul vrea să joace, acum e într-o perioadă dificilă și cu siguranță n-are cum să-și revină când aude critici din toate părțile, inclusiv de la cei câțiva suporteri ai Stelei care vin la meciurile roș-albaștrilor. Apropo de suporteri. Voi mai bine v-ați întoarce lângă echipă și să vă faceți meseria pe care o știți, nu să criticați și să găsiți tot felul de motive pentru a sta cu berea-n mână în fața televizorului.

E penibil ca tu cel care n-ai atins o minge în viața ta, n-ai stat într-un cantonament cu săptămânile, n-ai suportat accidentări și lovituri din cele mai dure, n-ai stat departe de familie, să critici o persoană care a făcut toate aceste lucruri doar pentru a aduce glorie țării și doar pentru că-i place ceea ce face.

Cred că ar fi mai bine să-l lăsăm în pace și să nu ne mai dăm inteligenți profitând de forma în care jucătorul se află. Cu siguranță, nu e un alt Chipciu față de sezonul trecut. Face doar un sezon mai slab, dar răbdare, răbdare și iar răbdare.

Mulți dintre cei care îl faceți praf acum pe Chipciu ați făcut la fel și cu Halep. Câțiva sportivi mai are România și ăia sunt călcați în picioare. Gândiți-vă un pic la momentul când nu veți mai avea de cine vorbi la televizor și nu veți mai avea de ce să vă uitați la sportul românesc.

Dacă tot criticați, păi atunci haideți să-i criticăm pe mizerabilii ăia de sportivi care creează scandaluri prin cluburi, vin morți de beți acasă sau vomită pe geamurile taxiurilor.

Intrați în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau puteți da un LIKE paginii de FACEBOOK

COMENTEZI? Fă-o mai jos!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s