Cât ne mai facem de râs? Mai penibili pe zi ce trece: finala Challange s-a jucat în subsolul unui mall

csm

O bună parte din români își înjură sportivii aproape de fiecare dată când aceștia fac un pas greșit. Halep, Bute, echipa României de handbal feminin, fotbaliștii etc sunt distruși după fiecare meci mai slab, însă nimeni nu vrea să privească lucrurile și din altă perspectivă.

România, Bucureștiul mai exact, tocmai a dat o nouă dovadă de penibilism general. Totul fără voia sa, însă cu dorința mizeriile sus puse. Echipa de volei feminin a lui CSM București tocmai a câștigat prima manșă a finalei Challenge Cup contra lui Trabzon, scor 3-1. Nu, nu asta-i rușinea.

Penibilul situației vine din faptul că cele două echipe tocmai au disputat finala în subsolul complexului comercial Sun Plaza. Totul din cauză că Bucureștiul nu are o sală care să poată găzdui un meci de volei.

Să nu uităm totuși că mizerabilii de politicienii ne amenință de câțiva ani că ne construiesc o sală Polivalentă în Complexul Lia Manoliu. Să ne amintim că Bucureștiul tocmai a pierdut organizarea Campionatelor Europene de Gimnastică din 2017 în favoarea Clujului.

Sunt curios câtă dorință au și cei care se ocupă de Complexul Lia Manoliu să construiască o sală Polivalentă, mai ales că ei nu sunt în stare să răspundă unor mail-uri în legătură cu pista de atletism descoperită pe care tocmai au modernizat-o, dar au pus taxă pe alergat.

Încă aștept răspunsul la mail-uri să vedem cum de s-a pus taxă pe sănătate, adică pe alergat pe pista pe care toți bucureștenii au plătit pentru a fi renovată. Voi reveni cu detalii după ce voi primi un răspuns.

Intră în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau poți da un LIKE paginii de FACEBOOK

COMENTEZI? Fă-o mai jos!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s