VIDEO Cronica unui meci nervos cu nervii: Pandurii – Steaua 0-1 » Marica s-a lăsat de fotbal! + Gesturile golănești ale lui Săpunaru

718069-steaua-pandurii
Foto: GSP.ro

Ați văzut pugiliștii cum se jenează reciproc la cântarul oficial? Așa s-a întâmplat și în partida dintre Pandurii și Steaua, scor 0-1, din etapa a 4-a a play-off-ului. A fost un meci cu nervi mulți, un cartonaș roșu, un penalty contestat și, probabil, partida în care Marica s-a lăsat de fotbal.
Pentru ambele formații meciul avea o miză uriașă. Cine câștiga trecea pe primul loc, cel puțin până la meciul Astrei cu Dinamo. Jocul a început cum nu se putea mai prost pentru Reghe, fiind nevoit să-l înlocuiască pe Momcilovici, accidentat, încă din minutul 6. În locul său a intrat Papp.

După 8 minute a apărut nervozitatea și galbenul luat de Enache după un fault dur asupra lui Ropotan ne amintea de dialogul tăios dinaintea meciului dintre Reghecampf și Iordănescu, când cei doi antrenori și-au reproșat diverse lucruri.

Un minut mai târziu, Steaua și-a dat seama că a venit să joace fotbal și Hamroun a ratat incredibil din 2 metri, după o acțiune a la Cristiano Ronaldo a lui Adi Popa. ”Motoreta” a băgat câteva materiale pe partea dreaptă, i-a rupt coloana de două ori lui Acsinte și i-a trimis lui Hamroun în careu. Asta cu coloana e de la Rednic, de atunci când a spus că Raț a fost făcut praf de pescarul lui Dinamo într-un meci al naționalei în care pescarul n-a jucat. 🙂

Putea lipsi Chipciu de pe lista îngălbeniților? Bineînțeles că în minutul 17, șeptarul Stelei a fost deranjat de picioarele lui Vasco și a fost și el avertizat.

Pandurii în 10

Nu trecuse nici jumătate de oră și Mrzjlak își trecea și el în cont un galben, după ce era să-i rupă piciorul lui Stanciu la o fază care nu anunța mare lucru. Croatul tot croat, când începe un lucru nu-l lasă neterminat. În minutul 38 l-a faultat la mijlocul terenului pe Popa și a văzut al doilea cartonaș galben, fiind trimis la vestiare.

Săpunaru, băiat nervos din fire, s-a dus imediat să-i ceară explicații lui Avram, însă fără prea mari rezultate. Alături de fotbalist se afla și colegul său Nistor, care a văzut și el galbenul pentru proteste.

Prima repriză s-a încheiat fără incidente, însă nu știu exact ce s-a întâmplat pe tunelul spre vestiare. Să sperăm că Săpunaru s-a mai calmat.

P.S. După prima repriză, Tamaș a fost cel mai liniștit și unul dintre cei mai lucizi jucători de pe teren. În cursul săptămânii nu toate cluburile sunt deschise. Fie vorba între noi, Tamaș e chiar băiat bun și ține și la glume.

Marica a revenit de la Marijana Kovacevici

După pauză, Reghecampf și-a dat seama că fotbalul lui Bourceanu e egal cu cel pe care-l joc eu pe sintetic și l-a trimis în locul său pe Marica, venit în formă după o tură pe la sârboaica Marijana Kovacevici. Bine, a vrut să profite și de faptul că are un om în plus și să forțeze victoria. Iordănescu l-a băgat și el pe Droppa în locul lui Nistor.

Păi cum să înceapă meciul liniștit?! În minutul 48, Acsinte a vrut să fie sigur că nu mai e umilit de Popa și i-a tras una peste ceafă la mijlocul terenului fără a avea vreo treabă cu mingea. Gorjeanul a văzut galbenul.

Marica a avut prima ocazie de a marca în minutul 59, când un șut dezamăgitor al lui Hamroun a ajuns la câțiva centimetri de atacantul român. Doar faptul că nu poartă 45 la picior a lipsit pentru ca Ciprian să deschidă scorul.

Răduț, băiatul ăla care a jucat și el cândva la Steaua, a luat și el galben (64) pentru o piedică din spate. Lucru normal în meciu asta.

Marica se întoarce la Marijana sau se lasă de fotbal?

Băi, tată, în minutul 67, Marica s-a lăsat de fotbal, și-a băgat p*** în el de sport și de Campionat European și a cerut schimbarea. În locul lui a intrat Bawab. La ieșirea de pe teren, Ciprian a făcut ușor cu ochiul. N-am văzut nicio fată prin tribune.

Patru minute mai târziu, Antal l-a urmat și el pe Marica, râzând cu gura până la urechi în timp ce era transportat pe targă. Grecu a intrat în locul lui și Antal.

Cocoșul de ogradă care se visează leopard, adică arbitrul Marius Avram, i-a dat galben și lui Hora pentru un fault ușor (74) și a întărâtat și mai rău tabăra gorjeană.

Stilul fotbalistului român și-a spus din nou cuvântul în minutul 84 când Răduț s-a făcut că nu vede faptul că arbitrul de rezervă arată numărul său pe tabela de schimbare. După câteva secunde de nedumerire, Răduț a ieșit și în locul său a intrat Ciucur.

Golul a venit târziu!

În minutul 86, Adrian Comănescu i-a spus în cască lui Avram să dea penalty pentru Steaua la un henț al lui Hora. Reluările l-au confirmat pe arbitru.

V-am spus mai devreme că Săpunaru e un tip nervos. Așa s-a întâmplat și acum când și-a dat pur și simplu tricoul jos și s-a dus să se ia la bătaie cu banca de rezerve a Stelei. Drăcușorul de Cojocaru l-a aplaudat ironic de pe margine.

După trei minute de parlamentări și nervi, Stanciu a executat lovitura de pedeapsă și a maract unicul gol al partidei.

Partida a fost reluată de la centrul terenului și ghiciți cine a pornit jocul. Săpunaru și-a lăsat locul în apărare și a început mingea de la mijloc îndemnându-și colegii să atace, dar degeaba scorul final a rămas 0-1.

Astfel, în urma acestei victorii, Steaua a devenit noul lider al Ligii 1, cu 32 de puncte, la egalitate cu Astra, care are vineri meci cu Dinamo. Pandurii rămâne cu 29 de puncte și ocupă locul 3.

Și în drumul spre vestiare, Săpunaru, fostul jucător al Rapidului, și-a vărsat nervii pe suporterii din tribune, încercând să se urce pe un gard și să-i scuipe. La vestiar și-a dat drumul definitiv la gură. Ropotan a încercat și el să-l imite, dar nu prea i-a ieșit.

”Dacă trebuie să iasă ăștia campioni, să ne spună și nouă, să ne dăm la o parte” – Cristi Săpunaru pe culoarul spre vestiare

 

 

Vlăduț, unul dintre prietenii mei, tocmai mi-a amintit de clipul ăsta. Uită-te mai jos 🙂 Să mai și râdem!

ECHIPELE DE START:

Steaua: Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici – Pintilii, Bourceanu – Adi Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu
Rezerve: Cojocaru, Râpă, Papp, Marica, Muniru, Kharja, Bawab

Pandurii: Stanca – Acsinte, Săpunaru, Vasco Fernandes, Ungurușan – Mrzljak, Ropotan – Antal, Răduț, Nistor – Hora
Rezerve: Mingote, Droppa, Ciucur, Vasiljevici, Grecu, Wellington, Pleașcă

Intră în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau poți da un LIKE paginii de FACEBOOK

COMENTEZI? Fă-o mai jos!

Anunțuri

Un gând despre &8222;VIDEO Cronica unui meci nervos cu nervii: Pandurii – Steaua 0-1 » Marica s-a lăsat de fotbal! + Gesturile golănești ale lui Săpunaru&8221;

  1. Felicitări, domnule Gregoire! Articolele dvs ne fac viața mai frumoasă… țineți-o tot așa! tare și pe dreapta!!! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s