Glumă de 1 aprilie! Ne mai amuzăm și noi

Pentru că știți că GRGO este un blog serios și nu se ține niciodată de șotii, vă anunț că știrea care era postată aici pe 1 aprilie legată de plecarea lui Reghecampf la Valencia a fost doar o farsă nevinovată. Știu că am doar cititori inteligenți și totodată mai știu că nu vă veți supăra ținând cont că oricum v-ați dat seama de glumă. Citiți în continuare http://www.grgo.wordpress.com.

Știrea inițială

Laurențiu Reghecampf va părăsi Steaua după meciul cu ASA. Acesta a acceptat oferta Valenciei și va semna un contract până în vară, iar dacă se va clasa cu echipa pe primele 9 locuri în La Liga contractul îi va fi prelungit automat pe încă doi ani.

Reghecampf le-a mulțumit oficialilor Stelei pentru că au fost de acord să-l lase să plece și spune că a rămas alături cu sufletul de campioana României.

„A fost o ofertă incredibilă, nu aveam cum să o refuz. Le mulțumesc lui Gigi și lui MM că m-au înțeles și au acceptat să plec. Sunt sigur că Steaua va câștiga toate trofeele interne și se va califica în grupele Champions League! Steaua și suporterii ei vor rămâne mereu în inima mea! Sper ca în viitor să revin la Steaua”, a declarat Reghecampf pentru GRGO.

Gary Neville a fost dat afară din cauza rezultatelor extrem de slabe. Valencia ocupă locul 14, cu 34 de puncte după 30 de etape și e la 6 lungimi de primul loc retrogradabil ocupat de Getafe.

Intră în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau poți da un LIKE paginii de FACEBOOK

COMENTEZI? Fă-o mai jos!

Reclame

2 gânduri despre &8222;Glumă de 1 aprilie! Ne mai amuzăm și noi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s