VIDEO Momentul în care Dinamo a luat cea mai inspirată decizie » Cum și-au câștigat ”câinii” câțiva suporteri printr-un gest extrem de simplu

Clipboard01

Nu contează că ești stelist, dinamovist sau rapidist. Atunci când vei vedea imaginile de mai jos îți vei da seama că suporterii ți-i câștigi cu gesturi extrem de simple.

Iar dacă suporterii tăi, mici fiind, sunt entuziasmați pentru tricoul primit de la idolii lor, păi atunci înseamnă că tu ca și club începi să prinzi aripi. Cu siguranță, copiii ăștia vor uita repede eliminarea din Cupa Ligii, dar și mai sigur e că-și vor aminti întotdeauna seara asta când cei pe care-i văd în teren le-a dat tricoul de joc.

Încercați să numărați secundele parcurse de copiii cu tricourile lui Puljici, Gnohere și Marc pe pista stadionului din Ștefan cel Mare. Veți vedea că nici nu apucați să numărați pentru că entuziasmul copiilor îți ia ochii.

Și chiar dacă Dinamo nu va face mare brânză anul ăsta în campionat și în Cupa României, cu siguranță și-a câștigat câțiva suporteri, care pe parcurs îi vor influența și pe alții.

Intră în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau poți da un LIKE paginii de FACEBOOK

COMENTEZI? Fă-o mai jos

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s