Steaua – Dinamo, câte o mână moartă în fiecare echipă » Chipciu, marea surpriză

chipciu
Foto: Raed Krishan/GSP.ro

Steaua – Dinamo 2-2 a oferit pe lângă un meci foarte bun și o partidă în care ne-am dat seama că fiecare echipă are petardele ei.

În cazul ăsta vorbim de Ciprian Marica, atacantul care a atins mingea în prima repriză la fel de mult pe cât a făcut-o Steliano Filip în cele 12 minute jucate. A ieșit de pe teren atât de repede după un contact regulamentar cu Chipciu.

Dinamovistul a fost schimbat cu Laurențiu Corbu, cealaltă bombă a meciului. Săracul copil de 21 de ani la primul gol al meciului încă nu-și dădea seama ce se întâmplă. Din păcate pentru el, la vestiare nimeni nu i-a dat vreo două, trei palme să-și revină și a comis-o și în partea secundă, când a pierdut duelul cu Adi Popa care a dus la golul doi al roș-albaștrilor.

Surprizele primei reprize au fost fără doar și poate Kharja și Chipciu. Primul cu recuperările și al doilea cu lupta și dorința de a face multe.

Partea a doua a început în forță și Dinamo a egalat cu o bombă a lui Ekeng de la 25 de metri. Cojocaru a privit cu coada ochiului mingea cum intră în poartă.

Nici n-apucaseră ăștia să dea reluarea că Alex Chipciu a readus-o pe Steaua în avantaj după ce Adi Popa a câștigat duelul cu Corbu, ce vă ziceam mai devreme. Astfel, șeptarul campioanei confirma evoluția foarte bună din prima parte.

Nu întrebați de Marica, el a fost înlocuit încă de la pauză de Filip. Și-a dat seama și Reghe că e greu să joci în 9 oameni, după ce în finalul primei reprize Bourceanu a fost eliminat pentru un fault.

Lovitura de grație a dat-o Puljic, care a înscris cu latul din 6 metri, în minutul 76, și a dus-o pe Dinamo în finala Cupei României!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s