FOTO EXCLUSIV Evaziune fiscală în cel mai cunoscut club din Centrul Vechi » Explicațiile incredibile ale patronului, demne de comediile lui Caragiale

Majoritatea tinerilor vizitează Centrul Vechi din București cel puțin o dată pe lună, dar câți dintre ei știu ce se întâmplă în spatele ușilor închise?

„Intri în club e prea mult fum” e refrenul unei piese celebre. Acum nu mai e valabilă partea cu fumul, însă pare mai activă ca niciodată evaziunea fiscală.

În Club A din Centrul Vechi al Capitalei, cel mai vechi club de distracție din București, având aproape 50 de ani de la deschidere, se cer 10 lei la intrare. Pe tichet scrie ”3 lei” tipărit pe foaie, dar peste el apare cu scris cu pixul ”10 lei”. O privire în stânga hârtiei arată că în dreptul datei nu scrie nimic, e alb. Asta se întâmplă săptămână de săptămână în Club A.

Reprezentanții clubului n-au putut oferi răspunsuri concrete în acest caz, însă am fost trimis de Paul Radu, managerul de proiect, către patronul localului.

– De ce pe bilete este scrisă suma de 3 lei, iar la intrare se cer 10 lei?
– Numai o secundă! Eu nu sunt patronul, vă dau numărul de telefon și vorbiți cu dânsul. Nu intră în zona mea și e mai bine să vorbiți cu dânsul. Notați 0744….

bf00bb56-156b-4c9d-865f-a591b557feba
Biletul pe care-l primești la intrarea în club. Se vede cum e scris cu pixul peste tariful de 3 lei. În dreptul datei nu-i nimic trecut
collage
Biletul pe care-l primești la intrarea în club. Se vede cum e scris cu pixul peste tariful de 3 lei. În dreptul datei nu-i nimic trecut

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactat telefonic, patronul Clubului A a oferit o explicație puerilă, dar demnă de comediile lui I.L. Caragiale. Deși în dreptul organizatorului pe bilet scria numele firmei pe care e înregistrat Club A, șeful localului se contrazicea singur.

„10 lei era intrarea. Printre bilete se mai întâmplă să fie și 3 lei, dar intrarea este scrisă pe afiș. Cred că au terminat biletele acelea de 10 lei și n-au avut altele în acea seară. S-au terminat biletele și la imprimerie și n-am avut altele. Oricum, biletele alea nici n-au avut treabă cu clubul. Sunt ale celor care au cântat, ale organizatorilor”, a spus patronul clubului.

Patronul a continuat cu explicațiile, dar în momentul când a fost întrebat cum se numește pur și simplu s-a enervat și a refuzat să spună, invitându-mă să stăm de vorbă față-n față.

– Putem scrie cu pixul peste un bilet care reprezintă o hârtie oficială?
– Nu! Nu!

– Numele dumneavoastră care este? Să știu și eu cu cine am vorbit.
– Acum, sincer, nu pot să dau nume.

– Eu m-am prezentat. Și acum voiam să știu și eu în ce calitate ați vorbit. Sunteți responsabilul clubului?
– Nu sunt responsabilul clubului. Nu sunt nici patron.

– Totuși, de ce nu vreți să vă prezentați dacă totul e în regulă la clubul dumneavoastră?
– De ce trebuie să faci asta? Asta e numai dacă vrei să faci rău. Dacă vrei vii să stăm de vorbă. Dacă e mă găsești la club după ora 21:00.

– Cum vă găsesc, dacă nu știu cu cine am vorbit?
– Întrebi acolo cine e șefu după ora 21:00.

– Deci sunteți patronul localului!
– Nu sunt patron.

– Păi ați spus că sunteți șef…
– Mamăăă! Pot fi și manageri, pot fi și șefi de sală. Hai că nu pot să mai vorbesc. Dacă e vii și cauți.

„El deține mai multe localuri în București. Tot el e patronul de la Kulturhouse și Silver Church. S-a băgat bine pe piață pentru că astea sunt cluburile în care vin cei mai mulți tineri”, a declarat o sursă a GRGO.

În cele din urmă, soția lui, Mirela Ionescu, care e Manager Comunicare la Club A, ne-a spus că patronul localului se numește Mihai Ionescu și el este cel care se ocupă de biletele de intrare.

Mihai Ionescu este un om de afaceri bucureștean în vârstă de 51 de ani. Acesta a preluat Club A în 1990, apoi a deschis Lăptăria lui Enache, iar printre cluburile pe care le mai deține în București se numără și Silver Church. În 2008 a înființat școala de fotbal Smart Ionescu, iar în 2010 a preluat echipa de liga a 3-a Dunărea Turris din Teleorman.

Intră în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau poți da un LIKE paginii de FACEBOOK

COMENTEZI? Fă-o mai jos

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s