Caz unic în lume! Rușine, Șumudică! Singurul parior dovedit, premiat de șeful LPF

 

725660-s2
Foto: Raed Krishan / GSP.ro


Jucătorii Astrei și beți (sau mahmuri) au dovedit o dată-n plus de ce au meritat să câștige titlul de campioană învingând Dinamo, scor 4-2. Nu mai zic de Alibec, care chiar și dacă ar juca cu o mână Counter Strike și în același timp fotbal, tot ar fi mai bun decât toți atacanții din acest moment ai Stelei. Să nu uităm că Alibec e tipul ăla gras de nu are loc la națională!

Cel mai anormal lucru petrecut în seara asta a fost premierea pariorului dovedit Marius Ninel Șumudică. Imaginea cu Gino Iorgulescu, președintele LPF, care îi oferă trofeul Ligii 1 lui Găman, apoi Șumudică ridicându-l deasupra capului, ar trebui să facă înconjurul lumii.

Bineînțeles, cu titlul mare: AȘA NU!

725659-s1
Foto: Raed Krishan / GSP.ro

Suntem singura țară din lume în care un parior e suspendat, dar de fapt poate sta pe bancă până la finalul sezonului. Păi de ce nu se întâmplă așa și cu jucătorii. Îi rupe unuia piciorul și să-și ispășească suspendarea abia din următorul sezon. Între timp să plece prin țările arabe și s-a rezolvat și problema asta.

Așadar, nea Gino, om născut și crescut în Giurgiu, ar fi trebuit să aibă coloană vertebrală și să nu-i agațe medalia de gât lui Marius Ninel Șumudică. Nu cer ca acest antrenor să fi avut chiar el o doză de fair-play și să o refuze.

sumudica trofe
Marius Ninel Șumudică a ridicat deasupra capului trofeul de campion / Foto: GSP.ro

În rest, toată echipa a meritat locul 1, mai ales că din 4 meciuri în campionat în acest sezon contra Stelei, Astra a câștigat 3.

P.S. O echipă care, din informațiile mele a petrecut până în jurul orei 5 dimineața, a bătut Dinamo cu 4-2, iar Steaua, cu pregătire exemplară în cantonament, nu a făcut decât trei egaluri (unul în campionat și două în Cupa României).

rapid
Foto: GSP.ro

…de la vestiare: Aplauze, fericire, fiecare cu steagul țării din care vine și Șumudică Ninel cu fularul Rapidului agățat la gât. Fiecare scotea în evidență din ce țară vine.

 

 

 

16 goluri și 7 pase decisive a strâns Alibec în acest campionat!

Intră în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau poți da un LIKE paginii de FACEBOOK

COMENTEZI? Fă-o mai jos

sumudica medalie

Reclame

Un gând despre &8222;Caz unic în lume! Rușine, Șumudică! Singurul parior dovedit, premiat de șeful LPF&8221;

  1. Au jucat fotbal au avut ambiție au demonstrat ca sunt cei mai buni nu cu arbitri cum au făcut alte echipe de acum încolo asa sa fie pe corect si pe cinstită.Acest sport tren.respectat jucătorii antrenorii si arbitri.Sa vi de drag la stadion fara înjuri si jigniți reciproce tren.sa fie Respect sicivilizatie intre oameni numai asa va fi concurență competentă calitate si tot cei mal frumos intr-i disciplină sportivă pe orice ramura face parte.Va urez mult succes in cariera tuturor si baftă multa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s