VIDEO / UMBRE, serialul românesc care a înnebunit țara! Când începe SEZONUL 3

Nu știu dacă mai există român care să nu fi auzit de serialul Umbre. Da, e românesc, e cu actori români și e filmat în România.

Culmea, nu e comedie, așa cum am fost obișnuiți să facem noi serialele, și e produs de HBO. E o combinație între dramă și semi-comedie.

România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Cehia, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Kosovo, Bosnia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania – acestea sunt țările în care UMBRE a avut premierea anul acesta.

Duminică, 17 decembrie, s-a terminat sezonul 2. Ce-i interesant e că serialul a debutat în 2014 și a avut doar 8 episoade. Apoi a existat o pauză de aproape 3 ani până a apărut și sezonul 2. Motivul întârzierii apariției celui de-al doilea sezon ar fi lipsa fondurilor.

Acest ultim sezon a avut și el doar 6 episoade, ceea ce i-a iritat pe urmăritori. Producătorii serialului au făcut rost de finanțare și pentru următorul sezon. Din informațiile mele, sezonul 3 ar urma să înceapă tocmai în 2019. O lună exactă încă nu se știe.

Până atunci vă las să urmăriți aici câteva imagini de la efectele speciale folosite în Umbre.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s