Citesc pe paginile de socializare a multor dinamoviști, chiar și oficiali din DDB, că jucătorii trebuie duși la detectorul de minciuni, fiind bănuiți că au „trântit” barajul cu U Cluj (0-2 în tur, 1-1 în retur).

Nici pe departe! Jucătorii lui Dinamo nu sunt hoți, sunt doar slabi! Exagerat de slabi! Sunt simpli purtători de tricou!

Amintiți-vă, cei care mi-ați urmărit pagina și emisiunea SPORT MARATON, că vă tot zic de mai bine de un an că sunt mulți jucători care n-au ce căuta la Dinamo, începând din apărare, până-n atac și chiar la antrenor.

De la Eșanu, Ricardo Grigore, Buleică, Patriche, Aloe, Andrei Radu până la Răuță (pot înțelege dorința, dar dacă nu le ai cu varza…) și chiar la Dusan Uhrin, care nu realizează că dacă-l are disponibil pe Figueiredo, nu trebuie niciodată să înceapă cu Eșanu. Și nici să-l scoată vreodată pe Cosmin Matei, singurul care mai mișca.

Sunt câțiva băieți la Dinamo care chiar au pus osul, cum se zice în termeni fotbalistici, dar dacă nu e nici măcar unul care să știe cu mingea, e imposibil să răzbați în fotbal.

Gândiți-vă la voi! Când mergeați pe sintetic cu prietenii, iar în echipa voastră erau doar „tăietori de lemne”, puteați face cumva diferența? NU! Ehh, exact așa s-a întâmplat cu Dinamo în acest sezon.

Orice echipă din Liga 1 a avut măcar un jucător care să facă diferența și a făcut-o. La Dinamo însă nu identific așa ceva. Sau, dacă-l vedeți voi, lăsați-i numele in comentarii!

𝗗𝗶𝗻𝗮𝗺𝗼 𝗮 𝗺𝘂𝗿𝗶𝘁!

Dinamo, fie că ne place sau nu, a murit! De fapt, e menținută cumva pe aparate la terapie intensivă, însă cu slabe șanse de supraviețuire. Mă simt ca medicii aceia care vin la familia pacientului și sunt nevoiți să-i transmită vestea cea cruntă: n-am mai putut face nimic. Dinamo a murit!

Dinamo a trăit binișor când a fost sănătoasă, apoi a intrat cancerul și i-a atacat toate organele (unii au făcut pușcărie, alții au fost aproape). Mai întâi au apărut câteva datorii, apoi mai multe datorii, apoi niște spanioli, apoi metastazele și-au făcut apariția. Și de aici a mai fost doar o chestiune de timp până la Groapă!

Îmi doresc ca Dinamo să nu moară și să rămână pe aparate până își revine, dar nu cred că va mai fi posibil. Cred că e menținută în viață artificial! Sau poate doar ne place să credem asta.

Dar inima ei poate fi prelevată și donată clubului din Liga 4. Echipei lui Nicolae Badea, care a cerut ca formația din Liga 1 să nu mai folosească sigla și numele.

Poate așa va rămâne ceva viu din ceea ce înseamnă fenomenul Dinamo. Dar, cu siguranță, nu va mai fi Dinamo!

Cum nici Rapid nu mai e Rapid, cum nici Steaua nu mai e Steaua, cum nici Universitatea Craiova nu mai e Universitatea Craiova.

Cum nici fotbalul românesc nu mai e fotbal!

𝗔𝘀̦𝗮 𝗮 𝗮𝗿𝗮̆𝘁𝗮𝘁 𝗹𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗿𝘂𝘀̦𝗶𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝘇𝗶:

Dinamo: Eșanu – G. Crețu, Carp, Aloe, A. Radu – Torje, Pierret, Grădinaru – Morar, Irobiso, C. Matei

Rezerve: Cristiano, G. Moura, Jovanovic, Al. Răuță, St. Filip, J. Rodriguez, Bordușanu, A. Bani, Ivanovski

Antrenor: Dusan Uhrin