61735636Dezastru în clubul Colectiv din București de pe strada Tăbăcarilor, sector 3, din fosta fabrică Pionierul. Un incendiu izbucnit a luat viața a cel puțin 27 persoane și a ars alte câteva sute de tineri.

 

UPDATE 4:20 / Pe Facebook a apărut o imagine cu momentul în care s-a declanșat incendiul.

Citește și: LIVE VIDEO+FOTO din stradă! Revoluția #Colectiv – Ziua 2 – Protestele continuă

563422d4682ccf4f9df62c6c
Foto: Facebook / Alex Sanda

UPDATE 02:20 / Între timp numărul decedaților a ajuns la 27!

UPDATE 01:50 / Primele imagini care au apărut cu victimele sunt de-a dreptul HORROR! Atenție, imagini cu un puternic impact!

 

colectiv_4 mort

UPDATE 00:53 / 021 206 92 91 La acest număr de telefon se va putea suna pentru informații despre victimele din clubul Colectiv.

UPDATE 00:50 / Declarația unei mame oferite după ce fiul ei a ajuns acasă din clubul groazei: „Băiatul meu a ajuns acasă cu urechea arsă, intoxicat și desculț. Și-a pierdut și actele în nebunia creată acolo”.

UPDATE 00:40 / Un martor de la fața locului a oferit câteva detalii șocante: „Trupa care cânta pe scenă a aprins niște artificii. Focul a ajuns pe tavan și de aici a pornit totul. Am văzut în fața mea oameni morți, oameni care se chinuiau. Doamne ajută!”.

UPDATE 00:30 / Ministrul de Interne Gabriel Oprea : „Din păcate sunt 26 de morți. L-am informat și pe domnul Iohannis”.
Raed Arafat: „Mai multe victime au plecat cu taxiurile sau cu alte mașini”.

UPDATE ORA 00:20 / Klaus Iohannis, președintele României, s-a declarat cutremurat de cele întâmplate: „Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie. Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune”.

UPDATE ORA 00:12 / „Au intervenit 11 mașini de pompieri, 28 de mașini de la SMURD, 29 de mașini de la Ambulanță, 3 mașini de transport multiple victime. S-a încercat resuscitarea, dar a fost dificil. 88 de persoane s-au transportat la spital până acum. Au fost transportați la toate spitalele de urgență. Numărul decedaților a ajuns la 25. E o tragedie uriașă. Nu știu să se mai fi întâmplat așa ceva în București”, a spus Raed Arafat la ora 00:12.

„Putem confirma 18 decedați, dar numărul ar putea să crească. Sunt mai multe forțe la fața locului. Încă se lucrează. E și domnul Oprea aici. Mai multe nu putem spune”, a spus Raed Arafat la România tv, la ora 23:30.

Zeci de mașini de la SMURD, Pompieri și Salvare s-au deplasat la fața locului, iar persoanele au fost resuscitate pe caldarâm, însă pentru multe dintre acestea nu s-a mai putut face nimic.

Conform România TV sunt deja 88 de arși care au fost transportați de urgență la Spitalul de Arși din Capitală.

Interesant este că anul trecut, în același loc, a mai izbucnit o dată un incendiu. Din fericire atunci n-au existat victime.

„Nu cred că în secolul 21 se poate întâmpla așa ceva. Dacă se întâmpla ceva asemănător ca la cutremurul din 1977. Prietenul meu a ieșit cu puțin timp înainte să ia foc clubul. Când a vrut să intre din nou a văzut tavanul căzut, iar scara care era acolo nu mai exista. Prietenul meu a spus că erau foarte multe persoane care urlau. Zicea că ar fi fost peste 450 de persoane în club”, a fost mărturia unui martor, conform Antena Stars.

Există martori care spun că încă există morți în interiorul clădirii!!!

Capacitate clubului este de sub 100 de persoane, iar în interiorul acestuia se distrau aproximativ 300 de tineri. De trei ori mai mult. Autoritățile ce fac? Haideți să nu ne mai ascundem după deget, să nu mai ascundem rahatul sub preș! CÂTĂ ȘPAGĂ S-A DAT PENTRU OBȚINEREA APROBĂRII DE FUNCȚIONARE?

Conform Antena Stars, clubul nu avea autorizație de la POMPIERI!!!

Citește și: S-a început asasinarea tinerilor » Cine sunt principalii vinovați pentru măcelul din clubul Colectiv » Imagini șocante!

Citește și: Și eu sunt vinovat pentru tragedia din clubul Colectiv! De ce suntem goniți din România?

Citește și: „Șpăgarii” salvatori care dau viață din genunchi vs Șpăgarii care te omoară cu bună știință

Intrați în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau puteți da un LIKE paginii de FACEBOOK