suporter
Momentul în care Marica încearcă să aline suferința unui suporter dinamovist luându-l de după gât. Suporterul e cunoscut ca fiind ”mutul” și e un fan vechi al alb-roșilor, încă de pe vremea când Marica juca la Dinamo

 

Nu știu exact cum să încep. Cu siguranță e o mare tragedie decesul lui Patrick Ekeng de la Dinamo. Însă ce-am văzut azi e prima dovadă că în sfârșit pare să revenim la normalitate.

Știu, probabil pare ciudat să fiu uimit de normalitate. Jucătorii și oamenii din staff-ul Stelei au fost prezenți pe ”Ștefan cel Mare” pentru a aprinde o lumânare și a aduce un ultim omagiu lui Ekeng. Pe lângă aceștia au venit și cei de la Rapid, CSMS Iași, FC Botoșani și Concordia Chiajna, sper să nu fi ratat pe cineva.

În momentul apariției roș-albaștrilor, fanii dinamoviști prezenți la altarul improvizat de la mijlocul terenului i-au aplaudat pe băieții lui Reghecampf și împreună au vărsat lacrimi pentru tânărul de 26 de ani care a dispărut prea repede.

Printre cei mai afectați a fost Ciprian Marica, fostul jucător al lui Dinamo în prezent la Steaua. În puținele minute petrecute pe stadionul din ”Ștefan cel Mare” vârful Stelei a încercat tot timpul să aline suferința unui suporter dinamovist. E vorba de cel cunoscut ca ”mutul” printre fanii dinamoviști, fiind un vechi suporter al formației pregătite de Rednic, încă de pe vremea când în ”Groapă” juca și Ciprian Marica.

În fotbalul civilizat asta n-ar părea ciudat, dar, din păcate, la noi normalitatea a devenit ciudată. Cred că ăsta-i momentul când fotbalul românesc poate da startul normalității. Ăsta-i momentul în care cele două galerii, atunci când se vor întâlni în meci direct, să nu-și mai dea locuri de întâlnire pentru bătăi, ci pentru omagierea unui fotbalist.

Nu zic să nu existe rivalitate. E normal să existe rivalitate. Dar să fie rivalitate în peluze. Să fie rivalitate prin coregrafii, cântece și performanțe. 

Ekeng a dat startul normalității, e rândul vostru să vă dați seama dacă merită sau nu!

caine
Această imagine nu mai are nevoie de comentarii

Citește și: „Las-o că merge și-așa” a lovit din nou! Noi toți suntem vinovați pentru moartea lui Ekeng!

Intră în grupul de pe Facebook GRGO – Un blog simplu pentru oameni simpli

Sau poți da un LIKE paginii de FACEBOOK

COMENTEZI? Fă-o mai jos